Survivor Διαρροή Τώρα: Αυτή Η Ομάδα Είναι το Μεγάλο Φαβορί για την Νίκη στο Αποψινό Αγώνισμα!

Αλλάζουν οι κανόνες στη διαδικασία αποχώρησης του Survivor. Δείτε πώς ακριβώς θα αποχωρήσει ο επόμενος παίκτης από το παιχνίδι.
Λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης του Κώστα Κοκκινάκη στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor, ήρθε μια έκπληξη για τους παίκτες! Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες την αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας του κοινού. Οι παίκτες άκουγαν για πρώτη φορά, όπως και το κοινό, τους νέους κανόνες στη διαδικασία της αποχώρησης.

Οι

υπόλοιποι 9 παίκτες (πλην δηλαδή του Κώστα Κοκκινάκη) δεν θα συνεχίσουν να αποχωρούν με τον τρόπο που ακολουθούσε το παιχνίδι τόσο καιρό. Οι παίκτες που έχουν παραμείνει και θα αποχωρήσουν διαφορετικά είναι ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μπο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την ομάδα των Διασήμων και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ από την ομάδα των Μαχητών.

Συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα θα τεθούν και οι εννέα παίκτες στη διάθεση του κοινού και μάλιστα για μία ολόκληρη ημέρα. Βάση των ψήφων, θα δημιουργηθεί μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους.

Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στην σχετική λίστα που θα έχει ήδη δημιουργηθεί.

Δείτε τον Σάκη Τανιμανίδη να εξηγεί στους παίκτες την αλλαγή στον τρόπο αποχώρησης και την αντίδραση των παικτών. Άλλοι αγωνιούν, άλλοι μένουν απαθείς και… η Σάρα Εσκενάζυ – όπως πάντα – χαμογελαστή!

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του Survivor; Ποια ομάδα θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο; Πώς θα επηρεάσει την ομάδα των Διασήμων η αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη; Θα λυθεί μια για πάντα η κόντρα Διάσημων και Μαχητών; Πώς θα σχολιάσουν τις αλλαγές στον τρόπο αποχώρησης; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι;

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το έπαθλο θα κερδίσει απόψε η ομάδα του Γιώργου Αγγελόπουλου και μάλιστα με διαφορά 3 ή 4 πόντων σύμφωνα με τις ειδήσεις που κυκλοφορούν!
Πσρόλο που το αγώνισμα φαίνεται να ευνοεί τους μαχητές οι οποίοι συνήθως νικούν όταν πρόκειται για τέ΄τοια αγωνίσματα!
Οι χρήστες του twitter και οι φανατικοί δίνουν λοιπόν ως νικητές τους διάσημους!
Σύμφωνα με τελευταίες διαρροές απο τους χρήστες του twitter Θα καταφέρουν οι διάσημοι να αντεπεξέλθουν και σήμερα θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και θα κερδίσουν οι διάσημοι!
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το έπαθλο θα κερδίσει απόψε η ομάδα των «Διάσημων».
Φυσικά σας παραθέτουμε την παρακάτω διαρροή πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές και με κάθε επιφύλαξη
ένα συγκλονιστικό αγώνισμα μας περιμένει!
ας δούμε ξανα το σημερινό αγωνισμα

Φυσικά σας παραθέτουμε την παρακάτω διαρροή πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές και με κάθε επιφύλαξη
Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο.

Keywords
Αναζητήσεις
survivor diarroi, survivor διαρροη
Τυχαία Θέματα