Survivor: Αυτός είναι O Σοβαρός Λόγος που Κάνει τον πολυτάλαντο «τρελό» Κύπριος Μάριο Πρίαμο ένα από τα μεγάλα Φαβορί για τον Τελικό του παιχνιδιού!

Ο “τρελός” Κύπριος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν θεωρείται άδικα ως ένα από τα φαβορί του Survivor, του τηλεπαιχνιδιού που σπάει τα μηχανάκια μέτρησης της τηλεθέασης, καθώς μέσω της αθλητικής του ιδιότητας έχει γνωρίσει σημαντικότατες διακρίσεις στο παρελθόν

Ο Ιωαννίδης είναι από τους πιο δυνατούς και από τους πιο αγαπημένους παίκτες, ενώ φυσικά έχει και την υποστήριξη των συμπατριωτών του, οι οποίοι αποδεικνύουν σε κάθε… ευκαιρία πως συμμετέχουν ενεργά στις ψηφοφορίες που γίνονται μέσω τηλεφώνων.

Μάλιστα

υπάρχει και «ομάδα» στήριξης των Κύπριων παικτών που συμμετέχουν σε ριάλιτι παιχνίδια που ονομάζεται «Παγκόσμιος Σύλλογος Κύπριων Νικητών Reality Shows»

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, το μοναδικό τηλεοπτικό σόου που δεν κέρδισε Κύπριος ήταν το Rising Star του ANT1, στο οποίο όμως ο κόσμος ψήφιζε μέσω εφαρμογής που δεν πλήρωνε και ο κάθε ένας μπορούσε να ψηφίσει μόνο μία φορά.

Στα ριάλιτι στα οποία ο νικητής αναδεικνύεται μέσω τηλεφωνικής ψηφοφορίας, τότε οι Κύπριοι είναι απλά … ανίκητοι. Δείτε την σχετική λίστα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας

Κύπριοι νικητές ριάλιτι σόου

Νότης Χριστοδούλου – Fame Story

Σταύρος Κωνσταντίνου – Super Idol

Ανδρέας Γεωργίου – Dream Show-The Theater

Λουκάς Κοσμίδης – So You Think You Can Dance

Βαλάντω Τρύφωνος – Greek idols

Λούκας Γιώρκας – X factor

Σταύρος Μιχαλακάκος – X-Factor 2

Χάρης Αντωνίου – X-Factor 3

Ανδρέας Λέοντας – X Factror 4 (ΣΚΑΪ)

Μαρία Έλενα Κυριάκου – The voice

Γιάννης Μαργάρης – The voice (ΣΚΑΪ)

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα