Survivor: Αυτή Είναι η Πανέμορφη Αδερφή της Ευριδίκης Βαλαβάνη!

Άλλοι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και κάποιοι άλλοι δύσκολα θα πίστευε κανείς πως είναι αδέρφια. Φαίνεται πως οι περισσότεροι από τους παίκτες του Survivor δεν μεγάλωσαν… μοναχικά. Τρανή απόδειξη; Τα αδέρφια τους. Μέσα σε αυτές τις 100 ημέρες που μετρά η προβολή επεισοδίων του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, λίγο – πολύ η ζωή των παικτών έχει γίνει γνωστή στα media. Μάθαμε για νυν και πρώην σχέσεις, για φιλίες, για επαγγελματικές ανησυχίες και κάθε λογής λεπτομέρεια.

Μέσα σε όλα, στο προσκήνιο ήρθαν και τα αδέρφια Διασήμων και Μαχητών.

Ορισμένα από αυτά, μίλησαν δημόσια σε εκπομπές, πήραν θέση για το Survivor και υποστήριξαν με κάθε τρόπο τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Άλλα, προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά. Όλα, όμως, είδαν τις φωτογραφίες τους να αναρτώνται στο διαδίκτυο και θέματα με το όνομά τους να αναπαράγονται καθημερινά.

Εμείς, αποφασίσαμε να μαζέψουμε όλους μαζί τους αδερφούς και τις αδερφές των παικτών που αγαπήσαμε και… να κάνουμε τη σύγκριση.

Τελικά πόσο μοιάζουν με τους μικρούς «ήρωες» του Αγίου Δομήνικου;

Κώστας & Μένια Αναγνωστοπούλου

Τη Μένια τη μάθαμε πολύ πριν τον Κώστα μιας και η συμμετοχή της στη σειρά «Φίλα το Βάτραχό σου» στο πλευρό των Αθερίδη – Καρύδη, την έκανε ευρέως γνωστή.

Γιώργος & Χάρης Αγγελόπουλος

Αν θέλαμε να δούμε τα αδερφό κάποιου παίκτη, αυτός ήταν πρώτος και καλύτερος ο μικρός αδερφός του Ντάνου. Μήπως και διαπιστώσουμε δηλαδή αν η γοητεία που ο Γιώργος ασκεί στις γυναίκες είναι κληρονομική.


Τα δύο αδέρφια διατηρούν μαζί πρατήριο υγρών καυσίμων στη Σκιάθο και λέγεται πως αγαπιούνται πολύ. Πάρα πολύ για την ακρίβεια.

«Τον βλέπω κάθε μέρα, δεν χάνω επεισόδιο… Αν υπάρχει ανησυχία; Ε, ναι, λογικό δεν είναι; Όταν ο αδελφός σου είναι τόσο μακριά ανησυχείς», έχει δηλώσει ο Χάρης στους δημοσιογράφους που τον καλούν συνεχώς στο τηλέφωνο. «Είναι δυνατό παιδί και αντέχει. Όσο για το φαγητό, είναι το τελευταίο που σκέφτεται. Πιστεύω πως σε αυτό το κομμάτι αντέχει πολύ. Η γνώμη μου είναι πως -αν δεν τραυματιστεί- ο Γιώργος 99% θα είναι ο νικητής του Survivor», λέει και επιβεβαιώνει τις φήμες που τον θέλουν να έχει τρελή αδυναμία στον αδερφό του.

Ευρυδίκη & Ιωάννα Βαλαβάνη

Όπως ακριβώς η Λάουρα, έτσι και η Ευρυδίκη, έχει μοιραστεί στο Instagram λήψεις στις οποίες ποζάρει μαζί με τη μικρότερη αδερφή της. Και το όνομα αυτής; Ιωάννα. Τι λέτε; Μοιάζουν;

via

Keywords
Τυχαία Θέματα