Survivor Trailer: Συγκίνηση και Κλάματα Στους Μαχητές! Οι Παίκτες Κάνουν τις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ τους Δηλώσεις και Αυτός που Αποχωρεί Είναι…

Μια πραγματικά δύσκολη μάχη στο Survivor οπού οι παίκτες των δυο ομάδων έπρεπε να φτάσουν στο στόχο με τα μάτια κλειστά.
Τελικά η ομάδα των Διασήμων κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο με σκορ 10 – 7 έναντι των Μαχητών. Εκτός από το λαχταριστό ψητό κρέας οι παίκτες της ομάδας των Διασήμων θα έχουν την ευκαιρία να επιβιβαστούν σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο και να παρακολουθήσουν live μία συναυλία του… Στινγκ.

Η κόντρα του Κώστα Κοκκινάκη και του Γιάννη Σπαλιάρα μεταφέρθηκε και

στην παραλία που μαζεύτηκαν οι δυο ομάδες του Survivor για το αγώνισμα.
Ο Σάκης Τανιμανίδης παρατήρησε την κακή διάθεση του Γιάννη κι έτσι αφού του εξήγησε τι συνέβη, ο Κώστας πήρε τον λόγο και ζήτησε να μιλήσουν ώστε να τα βρουν, με την παρεξήγηση να λαμβάνει τέλος.

Μετά την απίστευτη λεκτική επίθεση στην παραλία του Survivor με στόχο τον Γιάννη Σπαλιάρα σειρά πήραν και οι συμπαίκτες του.
Γιατί ο Κώστας Κοκκινάκης τα «πήρε» και «καρφώνει» Μπο και Ντάνο;
«Σίγουρα και με τους άλλους τρεις συμπαίκτες μου έχω θέμα. Ιδίως με τον Μπο και τον Αγγελόπουλο που δεν μίλησαν στο συμβούλιο. Σίγουρα ο καθένας έχει άλλο στόχο στο παιχνίδι…», είπε χαρακτηριστικά.

¨ολοι λοιπόν με αγωνιά περιμένουμε το αυριανό επεισόδιο και τ μυαλό όλων στην αποχώρηση!

δείτε πρώτοι το τρέιλερ!


Πηγή κειμένου

Keywords
Τυχαία Θέματα