Survivor Test: Ψήφισε Τώρα Ποιος Παίκτης των Διασήμων Θέλεις να Μείνει!

Τελικά οι προβλέψεις Βαλαβάνη – Κοκκινάκη για το έπαθλο ασυλίας στο αποψινό αγώνισμα του Survivor έπεσαν στο κενό
Μετά από έναν δυνατό αγώνα στο στίβο μάχης οι Διάσημοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία.
Η νίκη πήγε στους Μαχητές κι έτσι οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας θα μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Όπως είπε και ο Σάκης νωρίτερα δυο θα είναι οι παίκτες που θα τεθούν προς αποχώρηση εκτός κι αν υπάρξει ισοψηφία. Τον έναν θα υπέδείξε ο νικητής της ατομικής ασυλίας και τον άλλον θα υποδείξουν οι παίκτες.

Σε

ένα ιδιαίτερο αγώνισμα που απαιτούσε δύναμη και ισορροπία, ο Γιώργος Χρανιώτης κατάφερε να κερδίσει το κολιέ της ατομικής ασυλίας και να μπει στη δύσκολη θέση, αφού πρέπει να υποδείξει τον έναν από τους δυο παίκτες, που θα τεθούν προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού. Μετά τη νίκη του μάλιστα δεν έλειψαν τα πειράγματα παρομοιάζοντας τον Γιώργο με τον Ορέστη Τσανγκ από την ομάδα των Μαχητών που σχεδόν πάντα κέρδισε τις ατομικές ασυλίες.

Ένα ακόμη συμβούλιο του Survivor έφτασε στο τέλος του.
Μετά από έναν δύσκολο αγώνα οι Διάσημοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν το τοτέμ της ασυλίας κι έτσι κλήθηκαν να ψηφήσουν για το ποιος θα τεθεί προς αποχώρηση.
Ο Γιώργος Χρανιώτης που κέρδισε την ατομική ασυλία έθεσε υποψήφιο τον Μπο ενώ οι παίκτες της ομάδας τον Κώστα Κοκκινάκη.
Προτεινόμενοι λοιπόν προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα είναι ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Μπο.

Survivor Test:Ψήφισε Τώρα Ποιος Παίκτης των Διασήμων Θέλεις να Μείνει!

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα