Ζάκυνθος: Λουόμενος βρήκε ανθρώπινα οστά στον βυθό της θάλασσας

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέμα βρέθηκε χθες το μεσημέρι ένας λουόμενος στη θαλάσσια περιοχή του Τσιλιβή Ζακύνθου, όταν βρήκε ανθρώπινα οστά στον βυθό της θάλασσας.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, όπως ο αλλοδαπός κάτοικος Ζακύνθου, πραγματοποιούσε κατάδυση στο θαλάσσιο χώρο της συγκεκριμένης παραλίας και σε σχετικά μικρό βάθος (μικρότερο των 10 μέτρων), εντόπισε αντικείμενα να εξέχουν από τον αμμώδη βυθό που τού κίνησαν την περιέργεια.

Σκάβοντας με τα χέρια διαπίστωσε πως πρόκειται για οστά, πιθανώς ανθρώπινα, και τα ανέσυρε στην παραλία. Στη συνέχεια ειδοποίησε τις

Λιμενικές Αρχές Ζακύνθου που μετέβησαν στο σημείο, παρέλαβαν τα οστά και τα έστειλαν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ανθρώπινα.

Πραγματικά, οι ιατροί που εξέτασαν μακροσκοπικά τα ευρήματα αποφάνθηκαν πως πρόκειται για ανθρώπινα οστά άκρων, τα οποία παραδόθηκαν από τους άνδρες του Λιμενικού στην Αστυνομίας και από εκεί στάλθηκαν στα κεντρικά του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του Λιμενικού Σώματος προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, ενώ τα οστά θα αποσταλούν στο Τμήμα Ανάλυσης Βιολογικών Υλικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα