Ζ. Κωνσταντοπούλου για διώξεις κατά αγροτών: Αυτό θα πει ταχύτητα της Δικαιοσύνης, που η κυβέρνηση ελέγχει (VIDEO)

Τη στήριξή της στις κινητοποιήσεις των αγροτών εξέφρασε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος του κινήματος "Πλεύση Ελευθερίας", Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κα Κωνσταντοπούλου βρέθηκε μαζί με στελέχη της "Πλεύσης Ελευθερίας" στο μπλόκο της Νίκαιας, όπου και έγινε μια συζήτηση για τα προβλήματα των αγροτών.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η Ζωή Κωνσταντοπούλου

συνεχάρη τους αγρότες για τις κινητοποιήσεις τους ενώ σχολίασε και τις διώξεις που ασκούνται κατά των αγροτών για τα μπλόκα, κάνοντας λόγο για "κατ' εντολή άσκηση δίωξης" και "πολιτική δίωξη".

"Βρέθηκα σήμερα στο Μπλόκο των Αγροτών στη Νίκαια Λάρισας και πληροφορήθηκα από την πρώτη στιγμή ότι πριν καν ξεκινήσουν καλά-καλά οι κινητοποιήσεις δρομολογήθηκαν οι ποινικές διώξεις! Με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς κλήση σε απολογία, 10 εκπρόσωποι των αγροτών παραπέμπονται στο ακροατήριο την 1/3/2019 ως... ηθικοί αυτουργοί παρακώλυσης συγκοινωνιών...Το κατηγορητήριο συντάχθηκε σήμερα και επιδόθηκε σήμερα, την ώρα που σοβαρές υποθέσεις λιμνάζουν για χρόνια. Αυτό θα πει ταχύτητα της Δικαιοσύνης, που η Κυβέρνηση ελέγχει!", σχολίασε σε ανάρτησή της στο Facebook.

Δείτε τα όσα δήλωσε:

Keywords
Τυχαία Θέματα