Υρώ Λούπη: Δεν νομίζω ότι μου πάει το μοντέλο του γάμου εμένα

Δεν μας έχει συνηθίσει σε συχνές συνεντεύξεις παρόλο που μια μερίδα κοινού την ακολουθεί πιστά σε οποιαδήποτε υποκριτική της ενασχόληση.

Ο λόγος για την Υρώ Λούπη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και ανέφερε μεταξύ άλλων πως έχει φορέσει δεκάδες φορές νυφικά για χάρη των ρόλων που έχει υποδυθεί.

Είναι όμως έτοιμη να ανέβει στην πραγματικότητα τα σκαλιά της εκκλησίας;

Η Υρώ Λούπη αποκαλύπτει αν θα την δούμε στο μέλλον ντυμένη στα λευκά και τι επιθυμεί να της φέρει το μέλλον.

Τι θέλεις να σου φέρει το μέλλον;

«Δεν κάνω όνειρα, δεν βάζω στόχους, αφήνω τα πράγματα να έρθουν με τη ροή τους. Όταν βάζεις στόχους και δεν γίνονται, μετά υπάρχει μια μεγάλη απογοήτευση, οπότε δεν μπαίνω σ' αυτή τη διαδικασία, θέλω να έχω την υγεία μου, όπως και οι άνθρωποι που αγαπώ».

Σε παλαιότερη συνέντευξη είχες πει ότι από μικρή δεν σου άρεσε το μοντέλο του γάμου. Στις απόψεις σου για το γάμο παραμένεις σταθερή;

«Ναι, είμαι πια πολύ μεγάλη για να αλλάξω, έχει περάσει πολύ νερό στ' αυλάκι. Αυτό πίστευα πάντα κι εξακολουθώ. Δεν έχει χτυπήσει κανένα «καμπανάκι» ούτε έχω ανάγκη από συμβόλαια. Δεν μου αρέσει και δεν φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου σε γάμο. Κινούμαι με μόνο γνώμονα την αγάπη, με τίποτα άλλο, δεν θέλω κάτι άλλο, μέχρι εκεί. Είμαι μονογαμικός άνθρωπος, κι αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή δεν θέλω να παντρευτώ ή να κάνω οικογένεια, είμαι «χύμα». Όταν βρίσκομαι σε σχέση, είμαι εκεί και δίνω ό,τι καλύτερο έχω. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι μου πάει το μοντέλο του γάμου εμένα και δεν έχω ακόμα διάθεση να μπω σε πλαίσιο κοινωνικών επιταγών ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό το είχα από μικρή. Στη δουλειά μου έχω φορέσει τόσες πολλές φορές νυφικό, οπότε και απωθημένο να είχα, που δεν είχα, το έχω εξαντλήσει».

Πόσες φορές έχεις «παντρευτεί» για χάρη των ρόλων σου;

«Αρκετές... καμιά δεκαριά είναι σίγουρα...Έχω βάλει αρκετές φορές νυφικό, όλων των διάσημων σχεδιαστών. Το έχω τερματίσει...».

Η μητέρα σου τι λέει για την απόφαση σου αυτή; Δεν σε «πιέζει» για γάμο;

«Η μαμά μου, που είμαστε φίλες, δεν είχε ποτέ κανένα τέτοιο θέμα, ποτέ δεν με πίεσε για κάτι, ήθελε μόνο να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν, τίποτα άλλο, αρκεί να με βλέπει καλά, αυτό θέλει. Δεν είναι πιεστική, δεν θέλει να μου επιβάλλει πράγματα σε καμία περίπτωση. Είναι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Είναι μια γυναίκα που έζησε και μεγάλωσε στη Νίκαια, δεν είναι ιδιαίτερα μορφωμένη, εννοώ σε πανεπιστημιακό επίπεδο, ζει στην εποχή της, είναι ανοιχτό πνεύμα και δεν έχει μπει ποτέ σε τέτοια διαδικασία να πιέσει καταστάσεις», απάντησε η αγαπημένη ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα