Υψηλάντης: Θα ενισχύσει τον Ηρακλή ο Θεοδωρίδης

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ηρακλής, Νίκος Υψηλάντης, μίλησε για την είσοδο του Ηλία Θεοδωρίδη στο διοικητικό συμβούλιο των «κυανολεύκων». Επίσης σχολίασε την έλευση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του Γηραιού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM 89,4:

Για το πώς προέκυψε η συμφωνία του κ. Θεοδωρίδη με τον Ηρακλή:

«Η συμφωνία για

να ασχοληθεί ο κ. Θεοδωρίδης με τον Ηρακλή ήταν αναμενόμενη στις τάξεις της ομάδας και το ξέραμε. Είχε συμφωνήσει με τον μεγαλομέτοχο την τελευταία φορά που ήρθε στην Θεσσαλονίκη ο κ. Παπαδόπουλος, αλλά λόγω προβλήματος υγείας δικού του καθυστέρησε να ανακοινωθεί η είσοδος του στην ΠΑΕ».

Για το ποιος είναι ο κ. Θεοδωρίδης και τη σχέση του με το ποδόσφαιρο:

«Ο κ. Θεοδωρίδης επαγγελματικά ειδικεύεται στον τομέα των εξαγωγών καθώς έχει δικιά του εταιρία και είναι ένας αρκετά ισχυρός επιχειρηματίας. Όσον αφορά στην ενασχόλησή του με α το ποδόσφαιρο ήταν πρόεδρος στον Αγροτικό Αστέρα και η εικόνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης όσο υπήρχε στην διοίκηση ήταν θετική και ειδικά όταν έφυγε, καθώς άφησε μία ομάδα «καθαρή» από χρέη, κάτι που είναι πολύ σπάνιο αν θυμηθούμε τον κ. Παπαθανασάκη».

Για την συνεργασία του με τον κ. Μυροφορίδη:

«Οι δύο άνθρωποι είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και γνωρίζονται μεταξύ τους. Η συνεργασία τους αφορούσε και πάλι τον Ηρακλή στις αρχές του καλοκαιριού χωρίς να έχει δημοσιευτεί».

Για την αλλαγή προπονητή:

«Η αλλαγή έγινε για να πάει καλύτερα η ομάδα και γενικά ό,τι αλλαγή θα κάνουμε θα είναι προς όφελος της ομάδας. Εγώ πιστεύω ότι η επιλογή Βοσνιάδη ήταν σωστή. Τώρα γιατί δεν προχώρησε αφορά μάλλον την χημεία που δεν υπήρχε με τους παίκτες».

Για τον τρόπο που διαχειρίζεται μέχρι τώρα ο Τομ Παπαδόπουλος την ομάδα :

«Ο κ. Παπαδόπουλος ήρθε για να κάνει τον Ηρακλή πιο δυνατό και αυτό κάνει από την μέρα που ήρθε. Τα «χτυπήματα» που δέχτηκε ήταν πάρα πολλά, τον έχουν θυμώσει πολύ και δεν πιστεύω ότι είναι προς όφελος κανενός να νευριάζει τον συγκεκριμένο άνθρωπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υψηλάντης, Ηρακλή, Θεοδωρίδης,ypsilantis, irakli, theodoridis