Ξεσπά η sexy εκπαιδευτικός: Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά!

«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έγινε τόσος ντόρος σχετικά με την εμφάνιση μου στην παρέλαση» αναφέρει η εκπαιδευτικός που μαγνήτισε χτες τα βλέμματα στην μαθητική παρέλαση στο Ναύπλιο, εμφανιζόμενη με βραδινό φόρεμα και ψηλοτάκουνα.

Η δασκάλα του 4ου Δημοτικού σχολείου στο Ναύπλιο, Ιφιγένεια Γουγουτσά, κατάφερε με την παρουσία της να γίνει η βασίλισσα του διαδικτύου μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Η ίδια, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, εξέφρασε την ενόχλησή της για την έκταση που πήρε το θέμα και σημείωσε ότι «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά».

Η Ιφιγένεια Γουγουτσά, απόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δασκάλα σε σχολείο του Ναυπλίου, σύμφωνα με συναδέλφους της, είναι από τις πιο αξιόλογες εκπαιδευτικούς της πανέμορφης και γραφικής πόλης της Πελοποννήσου.

«Ούτε καν το φανταζόμουν ότι ο κόσμος θα ασχολείτο με τι φόρεμα έχω επιλέξει να βάλω στην παρέλαση. Είναι αδιανόητο» λέει χαρακτηριστικά.

Επισημαίνει ότι κάθε χρόνο, σε κάθε μαθητική παρέλαση φροντίζει να δίνει το "παρών", διότι πιστεύει πως έτσι τιμά τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας.

«Είμαι μια εκπαιδευτικός που πάντα θέλω να τιμώ τους ήρωες και να είμαι πάντα παρούσα στις μαθητικές παρελάσεις» τονίζει.

Η εκπαιδευτικός επισημαίνει ότι το να είναι κάποιος δάσκαλος είναι ένα κοινωνικό λειτούργημα. «Διαμορφώνει προσωπικότητες και σφυρηλατεί ανθρώπους» προσθέτει. Και καταλήγει «Η συμμετοχή λοιπόν σε μια εθνική παρέλαση όπως αυτή της 28ης Οκτωβρίου γεμίζει με υπερηφάνεια τους μαθητές που παρελαύνουν αλλά και τους δασκάλους που τους συνοδεύουν. Ζούμε σε μια εποχή που το φαίνεσθαι επικρατεί έναντι του είναι. Σε μια κοινωνία που τα μέλη της είναι πιο εύκολο να κρίνουν βάσει της εικόνας παρά του χαρακτήρα. Άλλωστε σε όλους μας είναι γνωστή η λαϊκή ρήση που λέει ότι "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά"».

Keywords
Τυχαία Θέματα