Ξεκίνησε το 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Με το σύνθημα «Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα», ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10:00 σήμερα οι εργασίες του 11ου Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με ομιλία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων του συνεδρίου τίθεται το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος, που αποτελεί το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη «για την Ελλάδα της επόμενης μέρας».

Στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo,

στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», όπου θα διεξαχθεί το γαλάζιο Συνέδριο αναμένεται να βρεθούν περί τα 2800 στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχουν την ιδιότητα του συνέδρου και θα συμβάλλουν με τις προτάσεις τους στη διαμόρφωση του κυβερνητικού προγράμματος.

Μετά το καλωσόρισμα του κ. Μητσοτάκη και την ομιλία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος είναι πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, ο λόγος θα δοθεί στους εκπροσώπους των έξι κοινοβουλευτικών κομμάτων που έχουν κληθεί στο Συνέδριο.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται από τους οργανωτές στις ομιλίες της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη, που θα εκπροσωπήσουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι αντίστοιχα. Νωρίτερα θα μιλήσει ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας του Πάνος Ρήγας, ενώ θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τους αντιπροέδρους της Βουλής Γιώργο Λαμπρούλη του ΚΚΕ και Μάριο Γεωργιάδη της Ένωσης Κεντρώων, καθώς και τον γραμματέα των ΑΝΕΛ Θύμιο Δρόσο.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα