Ξεκινά σήμερα το 29o Money Show στο ξενοδοχείο Hyatt

Περισσότερες από 100 εκδηλώσεις περιλαμβάνει το 29ο Money Show, που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 29 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, στη Θεσσαλονίκη.

Το φετινό Money Show διοργανώνεται για δέκατη χρονιά από το Ελληνο – Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και αποσκοπεί στο να προσφέρει εργαλεία εξόδου από

την κρίση.

Το «παρών» στο συνέδριο θα δώσουν για ακόμη μια χρονιά, μεταξύ άλλων, επιχειρηματίες, επενδυτές, ενώ θα συμμετέχουν σχεδόν όλοι φορείς της πόλης.

«Είναι το πιο δημιουργικό, το πιο ζωντανό από όσα κατορθώσαμε να συνδιοργανώσουμε τα τελευταία χρόνια. Βασικό σύνθημά μα ς είναι το Money Show: εργαλείο εξόδου από την κρίση. Στόχος μας δεν είναι μόνο να βλέπουμε και να εντοπίζουμε τα προβλήματα, αλλά μέσα από τις συζητήσεις που γίνονται να προσπαθήσουμε να βρούμε και λύσεις», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου στο ΕΒΕΘ, ο πρόεδρος του Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Χρήστος Σαραντόπουλος.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και συζητήσεις πάνω στον αγροδιατροφικό τομέα, τον τουρισμό, τα ενεργειακά δίκτυα κ.α. Ακόμη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα με οικονομικές προεκτάσεις, όπως η αξιοποίηση του στρατοπέδου Κόδρα και εκδηλώσεις με θέμα τα κόκκινα δάνεια και τον εξωδικαστικό μηχανισμό.

Ομιλητής στο gala του συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος θα μιλήσει για την κυκλική οικονομία και στο πως αυτή μπορεί να προσφέρει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του 29ου Money Show ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα