Ξεκινά ο...Γολγοθάς του Άρη στην Ιταλία

Έναν Γολγοθά καλείται να ανέβει η ομάδα μπάσκετ του Άρη, προκειμένου να φθάσει στο Αβελίνο, όπου θα δειξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την 13η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η αποστολή του Αρη που θα ταξιδέψει οδικώς για την Αθήνα και από εκεί με πτήση θα αφιχθεί στη Ρώμη για να συνεχίσει και πάλι οδικώς ένα ταξίδι 220 χιλιομέτρων μέχρι την ιταλική πόλη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει

η ΚΑΕ Αρης:

Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί σήμερα (30/01) το πρωί για την Ιταλία, όπου αύριο (31/01, 21:30, Novasports2) αντιμετωπίζει τη Sidigas Avellino, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Η ομάδα μας θα “πετάξει” από την Αθήνα για τη Ρώμη κι από την ιταλική πρωτεύουσα θα ταξιδέψει οδικώς με τελικό προορισμό το Avellino, διανύοντας μια απόσταση 220 χιλιομέτρων. Σήμερα (30/01) το βράδυ οι κίτρινοι θα προπονηθούν στο γήπεδο “Palasport Giacomo Del Mauro”, που θα φιλοξενήσει τον αυριανό αγώνα με την ιταλική ομάδα.

Την αποστολή του ΑΡΗ απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Maras, Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Prewitt, Douvier, Bell.

Keywords
Τυχαία Θέματα