Βροντερό "παρών" από τους οπαδούς του Άρη έξω από το "Κλ. Βικελίδης"- Κερκίδα από... ταράτσες! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ο μεγάλος ημιτελικός ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών στο "Κλεάνθης Βικελίδης", όμως οι οπαδοί των γηπεδούχων δίνουν δυναμικό παρόν έξω από το γήπεδο.

Η δίψα τους για πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου μετά από 10 χρόνια είναι τεράστια και έτσι βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδας, φωνάζοντας συνθήματα έξω από το γήπεδο για να ακούγονται και εντός και να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, αρκετοί οπαδοί πήραν θέση σε ταράτσες γύρω από το γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Από

νωρίς οι φίλοι του Άρη γέμισαν τους δρόμους γύρω από το γήπεδο, αλλά και τις καφετέριες, φωνάζοντας συνθήματα... πρόκρισης! Κατά την άφιξη της ομάδας τους έσπευσαν να εμψυχώσουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ενώ αντίθετα αποδοκίμασαν την αποστολή της ΑΕΚ πριν την είσοδο της στο γήπεδο.

Στην κερκίδα των επισήμων βρίσκεται ο φίλαθλος του Άρη με το μηχάνημα ιατρικής υποστήριξης, που έγινε γνωστός από την παρουσία του και στα προηγούμενα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, ως ένας εκ των προσκεκλημένων της ΠΑΕ. Ο παθιασμένος οπαδός του Άρη δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το τόσο μεγάλο ματς.

Παρών φυσικά στο γήπεδο από νωρίς είναι και ο πρόεδρος της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης, που είχε συνομολία με τον Ένινγκ και με τους παίκτες.

Τέλος, όπως βλέπετε και στις εικόνες του intime, το γήπεδο έχει "ντυθεί" με κιτρινόμαυρα πανό στις εξέδρες, παρά την απουσία του κόσμου από αυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα