Βρέθηκε σώος ο ηλικιωμένος που είχε χαθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Η περιπέτεια του κ. Khorramshahi Αbol – Hassan έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Khorramshahi είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 72χρονος, που είχε έλθει στην Ελλάδα για διακοπές με τη σύζυγό του, χάθηκε την 31/07/2018 από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος,

ενώ περίμενε την πτήση της επιστροφής στη Γερμανία. Διέφυγε της προσοχής της συζύγου του και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και της Πρεσβείας της χώρας του και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το απόγευμα της 01/08/2018, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, 02/08/2018 κλήση για την ανεύρεσή του. Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος, στην περιοχή της Καλλιθέας, από πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT και τον αναγνώρισε. Ο κ. Hassan είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά του!

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα