Βουλευτής ΑΝΕΛ: Παράλογη η απόφαση κατά ΠΑΟΚ και Σαββίδη - Δεν ασχολήθηκαν τα κανάλια με τη δίωξη Μαρινάκη (VIDEO)

Για τα όσα λαμβάνουν χώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τη βαριά τιμωρία του ΠΑΟΚ και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Β' Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Λαζαρίδης.

Ο κ. Λαζαρίδης χαρακτήρισε "παράλογη" την ποινή που επέβαλε το Μονομελές

Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας στον κ. Σαββίδη και τον Δικέφαλο του Βορρά, εξαπέλυσε πυρά κατά των αθηναϊκών ομάδων, αλλά και των ΜΜΕ για την δημοσιογραφική κάλυψη του θέματος Σαββίδη και τη δίωξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, από την άλλη, για την υπόθεση του Noor1.

"Το ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια είναι ο μεγάλος ασθενής. Ξεκίνησε, πορεύτηκε και πορεύεται στραβά. Ποτέ δεν αντιμετωπίστηκαν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης το ίδιο με των Αθηνών. Ξεκινήσαμε το 80'-81' με 7 ομάδες από τη Μακεδονία και 3 της Θεσσαλονίκης. Την χρονιά 16'-17' ζήτησα από τον Βασιλειάδη να προστατέψει τον Ηρακλή για συμβολικούς λόγους. Έπεσε ο Ηρακλής και καταλήξαμε σήμερα ολόκληρη η Μακεδονία να εκπροσωπείται μόνο από τον ΠΑΟΚ και αυτόν προσπαθούν να τον αποκεφαλίσουν" υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε:

"Στο ματς με την ΑΕΚ είχαμε έναν καταιγισμό με εκείνη την εικόνα. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι καλή εικόνα. Δεν υπάρχει, όμως, κάποιο ποινικό αδίκημα, εφόσον έχει άδεια οπλοφορίας" Από την άλλη, συμπλήρωσε πως "δεν ασχολήθηκαν καθόλου τα κανάλια και οι εφημερίδες για την υπόθεση της δίωξης του Μαρινάκη για το Noor1. Σύμφωνα με την στατιστική αρχή που ασχολείται με τις εκπομπές της τηλεόρασης, για τον Σαββίδη αφιέρωσαν 40-50% του χρόνου τους στις ειδήσεις και για το Noor1 από 0-2%. Αυτό επιβεβαιώνει το αθηνοκεντρικό κατεστημένο".

Ο βουλευτής του συγκυβερνώντος κόμματος έκανε, επίσης, ιδιαίτερη μνεία στα πεπραγμένα του ομογενή επιχειρηματία και τις επενδύσεις του στη Βόρεια Ελλάδα, δήλωσε πως δεν είχε επικοινωνία με τον κ. Σαββίδη μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στο ματς της Τούμπας με την ΑΕΚ, ενώ για τα συλλαλητήρια των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, εξήγησε πως "δεν λέω όχι, πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε δημοκρατικά μέσα".

Τέλος αναφέρθηκε, στις προτάσεις, που αναμένεται να κάνει στη Βουλή αναφορικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό:

Διακοπή της αναμέτρησης, κατακύρωση του ματς στη φιλοξενούμενη και υποβιβασμό της υπαίτιας ομάδας σε περίπτωση που ακουστεί το σύνθημα "Βούλγαροι"Την χρήση του VAR στα ελληνικά γήπεδαΒαριά τιμωρία σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες που προβαίνουν σε χειρονομίεςΕξωκοινοβουλευτικό υφυπουργός Αθλητισμού με την προϋπόθεση ο τόπος καταγωγής να μην είναι από Αθήνα ή ΘεσσαλονίκηΕπαναφορά της μοριοδότησης των διακριθέντων αθλητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Δείτε το βίντεο του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα