ΒΜW: Ετοιμάζει τον αντίπαλο του A4 Allroad

Aποφασισμένη να επεκτείνει την γκάμα της Σειράς 3 φαίνεται πως είναι η BMW. Οι ψηφιακές εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μας δίνουν μια μικρή για τα μελλοντικά σχέδια των Γερμανών.

Πριν μερικές μέρες οδηγήσαμε τη νέα γενιά της Σειράς 3, με την οποία φιλοδοξεί να κατακτήσει την κορυφή της μεσαίας premium κατηγορίας. Σήμερα, ανεξάρτητος σχεδιαστής «ρίχνει» στο τραπέζι την ιδέα της BMW 3-Series X-Cross.

Πρόκειται για ψηφιακά σχέδια μέσα από τα οποία βλέπουμε πως θα μπορούσε να είναι η crossover έκδοση της 3άρας, σε σεντάν και station αμάξωμα.

Παρόλο που οι Γερμανοί δεν ανακοινώνουν κάτι επίσημο προς αυτή την κατεύθυνση, δεν είναι απίθανο να δούμε στη γραμμή παραγωγής τη συγκεκριμένη έκδοση. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως οι ανταγωνιστές της BMW διαθέτουν μέχρι σήμερα αντίστοιχες προτάσεις όπως τα: Audi A4 Allroad & Volvo V60 Cross Country.

Tέλος, να θυμίσουμε πως η νέα Σειρά 3 διαθέτει 5 κινητήρες. Ο 4κύλινδρος τούρμπο βενζινοκινητήρας της 320i παράγει 181 ίππους ενώ η 330i έχει ισχύ 255 ίππων. Ο 4κύλινδρος turbodiesel 318d προσφέρει 150 ή 190 ίππους στην 320d. Στο λανσάρισμα θα είναι επίσης προς διάθεση και η 330d που παράγει 265 ίππους. Η 320d είναι το μόνο ευρωπαϊκό μοντέλο που διατίθεται με τετρακίνηση.

Πηγή: newsauto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα