Βιτόρια: Θα περιμένουμε τον Αλμέιδα μέχρι την τελευταία στιγμή - Τι δήλωσε ο Βλαχοδήμος

Για το παιχνίδι της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ρούι Βιτόρια, ενώ στάθηκε και στο... απρόοπτο με τον Αλμέιδα κατά την διάρκεια της σημερινής πρωινής προπόνησης.

Η προετοιμασία της Μπενφίκα ολοκληρώθηκε χωρίς τον Αλμέιδα, με τον προπονητή των «αετών» ωστόσο να δηλώνει πως θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά

έχει αποκλείσει δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους, για να φτάσει εδώ. Αυτό θα είναι το πέμπτο ματς για εμάς, αλλά έτσι λειτουργεί η Μπενφίκα. Υπό πίεση.

Δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 τη Βασιλεία στην έδρα της, αλλά και το 0-0 στην Μόσχα, κανείς από τους Έλληνες δεν πιστεύει πως τα δύσκολα έχουν περάσει.

Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το απολαύσουμε και να το δούμε ως ένα μεγάλο κίνητρο.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μοιάζει με την Φενέρμπαχτσε: «Αυτό δεν μας αφορά. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε καλό μομέντουμ, πιστεύουμε στην δουλειά μας. Παίζουμε στην έδρα μας και θα επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι»

Για τον Αντρέ Αλμέιδα: «Θα τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Σήμερα δεν προπονήθηκε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να τον έχουμε στη διάθεσή μας»

Για τον Κορσιά:«Έχουμε μεγάλη σεζόν και ο Κορσιά, ήρθε για να μας δώσει περισσότερες λύσεις, ώστε να βγάλουμε όλα τα ματς με το απαραίτητο ροτέισον».

Για τον Φακούντο Φερέιρα: «Πιστεύουμε στον Φερέιρα αλλά τα γκολ έρχονται και από άλλους παίκτες»

Για το αν είναι δεύτερος στόχος του η είσοδος στους ομίλους: «Στόχος μας τώρα είναι να περάσουμε τον ΠΑΟΚ, μετά θα ασχοληθούμε και με την Σπόρτινγκ. Αποκλείσαμε την Φενέρμπαχτσε και τώρα θα προσπαθήσουμε να αποκλείσουμε και τον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο στόχος μας»

Βλαχοδήμος: Δεν ήταν έκπληξη η πορεία του ΠΑΟΚ

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στο ότι θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ελληνική ομαδα.

«Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ μια καλή ομάδα, έχουν παίκτες με ποιότητα, πιστεύω ότι πρέπει εμείς να κοιτάξουμε το δικό μας το παιχνίδι και να δώσουμε το 100% από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και ξέρουμε ότι θα έχουμε δυο δύσκολους αγώνες».

Ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να είναι βασικός για να έχει την ευκαιρία να παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχει σημασία ποιος θα αγωνιστεί. Αλλά πρέπει να σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, όπως κάθε αντίπαλο. Πρέπει να δώσουμε το 100% . Δεν έχει σημασία το ότι εγώ γνωρίζω τον ΠΑΟΚ. Σημασία έχει όλη η ομάδα να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί».

Ο Ελληνας τερματοφύλακας ρωτήθηκε για το αν οι αγώνες απέναντι στον ΠΑΟΚ θα είναι πιο εύκολοι από εκείνους που έδωσε η ομάδα απέναντι στη Φενέρ: «Πιστεύω ότι θα είναι τα ίδια ματς. Και στην Κωνσταντινούπολη η έδρα ήταν καυτή, το ίδιο θα συμβεί και στην Τούμπα. Θα πρέπει να δώσουμε σε κάθε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τον καλύτερο μας εαυτό αν θέλουμε να περάσουμε».

Ο Βλαχοδήμος αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ και στο ότι απέκλεισε Βασιλεία και Σπαρτάκ: «Πρώτα απ’ όλα δεν περίμενα ότι θα παίξω αντίπαλος μιας ελληνικής ομάδας τόσο σύντομα και χαίρομαι για αυτό. Δεν θεωρώ ότι ήταν έκπληξη ότι ο ΠΑΟΚ πέρασε τη Βασιλεία και τη Σπαρτάκ. Απλά ήταν καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα