Βίκυ Σταμάτη: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της στις εξέδρες του γηπέδου! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί στο παρελθόν να έκανε την μια κοσμική εμφάνιση μετά την άλλη, τα τελευταία χρόνια όμως η Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της μετά τις δυσκολίες που βίωσε.

Η φυλάκιση της ίδιας και του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου, το διάστημα που έμεινε μακριά από τον γιο της και τα σοβαρά προβλήματα

υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ κλόνισαν την Βίκυ Σταμάτη, και την ανάγκασαν να μείνει μακριά από όλους και από όλα.

Ωστόσο, ο γιος της, ο Άκης συνεχίζει να είναι η πρώτη και βασική της προτεραιότητα. Ο μικρός Άκης ήταν ο λόγος που εκείνη κατάφερε να σταθεί δυνατή και να καταφέρει να αφήσει πίσω της, όλο το δύσκολο διάστημα που πέρασε. Ο Άκης της άλλωστε, είναι η μεγάλη της αδυναμία και φυσικά δεν του χαλά χατίρι.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου μαμά και γιος βρέθηκαν μαζί στο Στάδιο Καραϊσκάκη και παρακολούθησαν τον αγώνα ΟλυμπιακούΑΕΚ και την νίκη των ερυθρόλευκων με 2-0. Ο γιος της Βίκυς Σταμάτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου, αγαπά το ποδόσφαιρο και στηρίζει φυσικά τον Ολυμπιακό όπως και ο πατέρας του.

Δείτε φωτογραφίες από το Tlife.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα