Βασ. Λεβέντης: Ο κ. Τσίπρας μπορεί να αιφνιδιάσει με εκλογές πριν από την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών

Στο θέμα που προκάλεσε η παραίτηση του Γιάννη Σαρίδη από τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εάν ο βουλευτής δεν ζητήσει συγνώμη για όσα έχει δηλώσει αλλά και για όσα αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του, τότε θέτει αυτόν εκτός κόμματος. Ο κ Λεβέντης δήλωσε ακόμη ότι όποιος βουλευτής έχει εκλεγεί με λίστα και φεύγει από το κόμμα πηγαίνοντας σε άλλο κόμμα προσβάλει την λαϊκή

εντολή.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε επίσης ότι βλέπει σχέδιο, πίσω από ενέργειες ανεξαρτητοποίησης βουλευτών, εξόντωσης της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης σχολίασε και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις λέγοντας ότι παρουσιάζουν την μια πλευρά και στοχεύουν στην πεντακομματική βουλή και στην εξυπηρέτηση συμφερόντων των δυο πρώτων κομμάτων, προσθέτοντας ότι εντέχνως δεν παρουσιάζουν τα ποσοστά με αναγωγή των ψήφων, αλλά παρουσιάζουν τις περισσότερες φορές μόνο την πρόθεση ψήφου.

Όσον αφορά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Λεβέντης δήλωσε για εγκληματική συμφωνία και τόνισε πως ο Τσίπρας μπορεί να αιφνιδιάσει με εκλογές πριν από την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών έτσι ώστε να δώσει την «καυτή πατάτα» στον Κ. Μητσοτάκη.

Για τις συντάξεις, δήλωσε ο κ. Λεβέντης, ότι δεν πρέπει να μειωθούν, τόνισε όμως ότι μονομερείς ενέργειες εκθέτουν την χώρα και ταυτόχρονα θα εκτινάξουν τα επιτόκια δανεισμού σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Λεβέντης είπε ότι θα σταλεί στην επόμενη Κυβέρνηση κείμενο δέκα σημείων και όποιος το κάνει αποδεκτό αυτόν θα στηρίξει η Ένωση Κεντρώων, χωρίς να ζητάει λάφυρα και καρέκλες εξουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα