Β. Πατουλίδου: Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης της ΕΞΘ

Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ) από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του ΟΤΘ, Βούλα Πατουλίδου.

Σε δηλώσεις της σήμερα, στο περιθώριο της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας,

η κ. Πατουλίδου απάντησε σχετικά με τα όσα ανέφερε χθες ο πρόεδρος του ΕΞΘ, Ανδρέας Μανδρίνος, περί διακοπής της συνεργασίας της Ένωσης με τον ΟΤΘ στον τομέα μάρκετινγκ.

Όπως εξήγησε η ίδια, «η ανακοίνωση έγινε αφού ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης πλήρωσε και την έρευνα, που έκανε η Ένωση Ξενοδόχων», ενώ αναφέρθηκε και στην πληρωμή από τον ΟΤΘ, της συμμετοχής στελέχους της ΕΞΘ σε αποστολή στο Κατάρ.

Η κ. Πατουλίδου επισήμανε πως οι πιο καταλυτικές απαντήσεις θα δοθούν στο πλαίσιο του Money Show το ερχόμενο Σάββατο. Όπως είπε, «εκεί θα παρουσιαστεί τι κάνει ο Οργανισμός και πώς επιτέλους προσπαθεί να πάμε ένα βήμα μπροστά και να μην μένουμε στα ίδια και τα ίδια. Εκεί θα παρουσιαστούν, επιπλέον, επικαιροποιημένα αποτελέσματα δράσης του πώς θα ξεφύγει αυτή η πόλη από τη χαμηλή αναγνωρισιμότητα και θα κερδίσει σκαλιά».

Ακόμη, η πρόεδρος του ΟΤΘ άφησε αιχμές κατά της ΕΞΘ, σημειώνοντας πως «οι ξενοδόχοι θα πρέπει και οι ίδιοι να ξέρουν τι είναι εκείνο που θέλουν, αλλά το σήμερα να ταιριάζει και με το αύριο και με το μεθαύριο», ενώ πρόσθεσε «ο Δούρειος Ίππος ήταν μόνο στην Τροία και εκεί υπήρχε ωραία Ελένη».

Keywords
Τυχαία Θέματα