Β. Λεβέντης: Η Ένωση Κεντρώων θα μπει στη Βουλή

«Η Ένωση Κεντρώων θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει την είσοδό της στην Βουλή και να υλοποιήσει το πρόγραμμά της υπέρ των συμφερόντων του πολιτικού λαού», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, στις συνεντεύξεις που παραχώρησε σε ΑΝΤ1 και ΟPEN BEYOND TV.

Ο

κ. Λεβέντης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στην προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών οι θέσεις του κόμματος δεν πέρασαν στην κοινωνία, εξαιτίας κυρίως της συμπεριφοράς ορισμένων ΜΜΕ που απέκλεισαν την φωνή της Ένωσης Κεντρώων.

Ο ίδιος τόνισε ότι κατά την προεκλογική περίοδο θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις προτάσεις και θέσεις του κόμματος, έτσι ώστε η ελληνική κοινωνία να έχει πλήρη εικόνα για το τι πρεσβεύει η Ένωση Κεντρώων όσον αφορά τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.

Η Ένωση Κεντρώων θα παρουσιάσει στον ελληνικό λαό το πρόγραμμά της, που αφορά τα μεγάλα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Για παράδειγμα, ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, μείωση των βουλευτών στους 150, ποινικοποίηση του ρουσφετιού, καθιέρωση της απλής αναλογικής και σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου των δημοσίων δαπανών με επικεφαλής, δια κληρώσεως, εισαγγελέα δικαστικό λειτουργό από το σώμα των εφετών δικαστών.

Όσον αφορά την ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Σαρίδη η οποία προκάλεσε και την διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι πρόκειται για πράξη αποστασίας και ο λαός, όπως είπε, θα τοποθετηθεί επί όλων των αποστασιών την ημέρα των εθνικών εκλογών.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών προσθέτοντας ότι εάν οι πολίτες ενημερωθούν για τις θέσεις του κόμματος το ποσοστό θα είναι μεγαλύτερο και από αυτό του Σεπτεμβρίου του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα