Τρόμος στον αέρα στις ΗΠΑ: 37 τραυματίες από αναταράξεις σε αεροσκάφος της Air Canada (VIDEO)

Τρόμο στον αέρα έζησαν οι επιβάτες του αεροσκάφους Boeing 777-200 της Air Canada που εκτελούσε πτήση από το Βανκούβερ στο Σίδνεϊ και το οποίο αναγκάστηκε να κάνει κατεπείγουσα προσγείωση στη Χαβάη.

Πιο συγκεκριμένα, το αεροπλάνο έπεσε αναταράξεις, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 37 ατόμων, χωρίς ευτυχώς να θρηνηθούν θύματα.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση AC33 που βρέθηκε αντιμέτωπο με ξαφνικές αναταράξεις «περίπου

δύο ώρες αφότου πέρασε πάνω από τη Χαβάη» και «εξετράπη στη Χονολουλού», την πρωτεύουσα αυτής της Πολιτείας των ΗΠΑ στον Ειρηνικό, «προσγειώθηκε ομαλά», διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος του μεγαλύτερου καναδικού αερομεταφορέα.

Το συμβάν που προκάλεσε πανικό, έγινε σε ύψος 36.000 ποδών (10.973 μέτρων), 966 χλμ. νοτιοδυτικά της Χονολουλού. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 06:45 (τοπική ώρα) για «προληπτικούς» λόγους, ενώ το «ιατρικό προσωπικό βρισκόταν σε αναμονή για να προσφέρει βοήθεια» στους επιβάτες, πρόσθεσε η εκπρόσωπος. «Περίπου 35 επιβάτες φαίνεται πως υπέστησαν μικροτραυματισμούς», συμπλήρωσε.

Μόνο ο τρυματισμός ενός θεωρήθηκε πιο σοβαρός και ο επιβάτης παρέμεινε στο νοσοκομείο, ωστόσο με αναμονή εξιτηρίου και όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες, πήραν εξιτήριο.

Δείτε τοι βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα