Τρεις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη - Κατασχέθηκαν πάνω από 900 πακέτα

Στη σύλληψη τριών ατόμων για λαθραία τσιγάρα προχώρησαν χθες σε περιοχές της Θεσσαλονίκης οι αστυνομικές αρχές.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων από τις αρχές.

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα:

-Δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες στην περιοχή της Σταυρούπολης, 41χρονο αλλοδαπό, καθώς κατείχε 510 πακέτα τσιγάρα και 21 συσκευασίες καπνού, τα οποία στο σύνολό τους δεν έφεραν την εδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

-Ακόμη, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης - Συκεών συνέλαβαν, στην περιοχή των Συκεών, 22χρονο αλλοδαπό, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 151 πακέτα τσιγάρα και 11 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

-Τέλος, χθες το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας - Χορτιάτη στο κέντρο της πόλης 50χρονος ημεδαπός ,ο οποίος κατείχε 302 πακέτα τσιγάρα και 11 συσκευασίες καπνού, που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

(Φωτογραφία Αρχείου)

Keywords
Τυχαία Θέματα