Τραπέζι αγάπης σήμερα στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά Δήμος Θεσσαλονίκης και ΑΠΘ.

Σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, από τις 13.00 έως τις 15.00 στρώνεται τραπέζι στη Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε εορταστικό περιβάλλον

και με μουσικό πρόγραμμα. Το Χριστουγεννιάτικο γεύμα θα παρατεθεί σε 600 άτομα εξυπηρετούμενα από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη στήριξη της κοινοπραξίας CITICI που ως αρωγός του Δήμου καλύπτει το κόστος του catering του Χριστουγεννιάτικου γεύματος.

O Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς τους φορείς, επιχειρήσεις, ιδιώτες, υπαλλήλους του Δήμου μας, που με την προσφορά τους στηρίζουν τις ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας, ειδικά τις εορταστικές τούτες ημέρες, αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διαπνέεται από φιλάνθρωπο πνεύμα προς τους αναγκαιούντες συμπολίτες μας κάθε μέρα, και όχι μονάχα συγκυριακά τις ημέρες των Εορτών, στηρίζοντας και εδραιώνοντας δράσεις και σχέσεις που αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο που οφείλει μία πολιτισμένη κοινωνία να υπηρετεί, με κύριο πάντα γνώμονα την ανακούφιση όλων όσων το έχουν ανάγκη. Με την επιθυμία να σας έχουμε πάντα αρωγούς στις προσπάθειές μας, σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!».

Keywords
Τυχαία Θέματα