Τουρκικά δημοσιεύματα για Πέλκα-Μπεσίκτας - Διάψευση από Μίχελ (ΦΩΤΟ)

Τα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν τον Δημήτρη Πέλκα ως τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Μπεσίκτας έχουν φουντώσει στην Τουρκία.

Νέο δημοσίευμα αναφέρεται στο θέμα, τονίζοντας πως «Ο 24χρονος μέσος του ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος».

«Η Μπεσίκτας ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο χτίσιμο της νέας ομάδας για την επόμενη περίοδο και ο πρώτος στόχος είναι ο Δημήτρης Πέλκας», αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα σήμερα στην Τουρκία.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Ταλίσκα, ο οποίος θα

αποχωρήσει, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να είναι η πρώτη επιλογή και γι’ αυτό το λόγο βρέθηκε στο ΟΑΚΑ ο πρόεδρος της Μπεσίκτας και τον παρακολούθησε στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, όπου πέτυχε το δεύτερο γκολ των «ασπρόμαυρων».

Διάψευση από Μίχελ

Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, πήρε θέση ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει -για την ώρα τουλάχιστον- καμία επαφή με την ομάδα της Τουρκίας.

Ο Σλοβάκος μίλησε σε μέσο της Τουρκίας και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα HABER1903, σημειώνοντας πως δεν έχει δεχθεί καμία... ενόχληση από την Μπεσίκτας ή τους ανθρώπους της ομάδας για τον Πέλκα.

"Κανένας δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου, κανένας δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση για τον Πέλκα. Ούτε στο τηλέφωνο έχω μιλήσει με κάποιον από την Μπεσίκτας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα