Του πήραν το δίπλωμα και πουλάει το BMW i8 του κοψοχρονιά!

O νυν παίκτης της Everton και πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβρη, στις 2 το πρωί, να οδηγεί το VW Beetle Cabrio ενός “party-girl” όντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Καταδικάστηκε σε αφαίρεση της άδειας οδήγησης για δύο χρόνια και σε 100 ώρες υποχρεωτικό κοινωνικό έργο.

Καθώς δεν θα μπορεί να οδηγεί μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2019, ο Rooney

πουλάει αναγκαστικά το υβριδικό του BMW σούπερκαρ. Όμως μην ανησυχείτε γι’ αυτόν, αφού έχει ακόμα στο γκαράζ του ένα Audi SQ7, μια Bentley Continental GT κι ένα Range Rover Overfinch. Ένας σοφέρ είναι το μόνο που θα χρειαστεί, αφού μετά την περιπέτεια με το party girl, είναι πιθανό η –έγκυος– σύζυγός του να μη θέλει να του προσφέρει αυτή την υπηρεσία.

Ο “Roo” είχε αγοράσει το BMW i8 τον Ιανουάριο του 2015, αλλά έχει κάνει μόνο 7.937 μίλια (12.773 km). Έχει και κάμποσα έξτρα, όπως 20άρες ζάντες, δερμάτινο σαλόνι, θερμαινόμενα καθίσματα, σύστημα πλοήγησης, ηχοσύστημα Harman Kardon και head-up display. Παρ’ όλα αυτά όμως, η αγγελία στο Auto Trader λέει ότι ζητάει μόνο £64,995 (€74.500), τιμή που είναι χαμηλότερη από εκείνη άλλων i8 της ίδιας ηλικίας.

Το i8 του Rooney είναι και σε σοβαρό χρώμα, Metallic Ionic Silver με πινελιές BMW i Blue, πράγμα που μάλλον εξέπληξε τη διευθύντρια σύνταξης του Auto Trader, Erin Baker: «Εκπλήσσει ευχάριστα το να βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή να οδηγεί υβριδικό αντί για μεγάλο SUV ή βενζινοβόρο σούπερκαρ. Κι ακόμα περισσότερο να βλέπεις ένα αυτοκίνητο ποδοσφαιριστή σε σοβαρό χρώμα».

Ένα οικολογικό σούπερκαρ, λοιπόν, σε τιμή ευκαιρίας, με τη δική του ιστορία – που θα τη διηγείστε εσείς, όταν θέλετε, και δεν θα την κραυγάζει αυτό. Οπότε, βιαστείτε…

Keywords
Τυχαία Θέματα