ΤΩΡΑ: Περπατάμε για καλό σκοπό στη παραλία της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Μία διαδρομή διαφορετική από τις άλλες, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην παραλία της Θεσσαλονίκη με στόχο να κρατηθεί η πόλη καθαρή.

Πρόκειται για τις “Πράσινες Διαδρομές”, που διοργανώνονται από την TENΑ σε συνεργασία με τα καταστήματα Μασούτης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Από τις 18.00 πολίτες όλων των ηλικιών έδωσαν το παρών, ξεκινώντα ςτη διαδρομή από την “Ελιά του Μασούτη” κοντά στον Λευκό Πύργο. Άλλοι τρέχοντας, άλλοι περπατώντας για έναν καλό σκοπό, για μια ακόμα

πιο καθαρή πόλη

Η εκδήλωση θα διαρκέσει μέχρι τις 21.00.

Τα βήματα των συμμετεχόντων θα μετρηθούν χάρη στους ηλεκτρονικούς βηματομετρητές που θα δίνονται δώρο σε όλους κατά την εγγραφή τους. Όσο πιο πολλά βήματα καταγραφούν, τόσο πιο πολλά χρήματα θα δοθούν για την αγορά ειδικών καθαριστικών υλικών που χρειάζονται οι Los Lampicos για τον καθαρισμό της Νέας Παραλίας! Στόχος της ενέργειας είναι να φτάσει τα 4.000 ευρώ.

Οι Los Lampicos δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι μια ομάδα δραστήριων και αποτελεσματικών πολιτών που εδώ κι ένα χρόνο έχει αναλάβει να κάνει... λαμπίκο την πόλη.

"Σήμερα ήρθαμε εδώ, συμμετέχοντας στη δράση για την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος, που έκανε η Tena και ο Μασούτης, προκειμένου να μας βοηθήσει να αγοράσουμε υλικά και να συνεχίσουμε τη δράση μας. Ελπίζουμε να μαζευτούν αρκετά χρήματα τα οποία θα δοθούν ακριβώς για αυτό το σκοπό", αναφέρει το μέλος των Los Lampicos, Σουζάνα Καϊλάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα