ΤΩΡΑ: Αντιιμπεριαλιστική πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (VIDEO)

Πορεία με αφορμή την συμπλήρωση 55 χρόνων από την δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, στο κέντρο της πόλης.

"Ο Λαμπράκης ζει μέσα στους αντιπολεμικούς αγώνες του σήμερα, στην ακύρωση των σχεδίων του ιμπεριαλισμού για τη μετατροπή των λαών σε βορά για τις βόμβες τους, στην ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης που συνυπογράφει την πρόσδεση

μας στο ΝΑΤΟ τα σχέδια του. Δεν είναι και δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο καπηλείας, ως μουσειακό έκθεμα από όσους χύνουν δάκρυα για τα σκοτωμένα παιδιά στη Γάζα, αλλά παραχωρούν βάσεις ώστε να βομβαρδίζονται κάποια άλλα παιδιά στη Συρία" αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στο άγαλμα Βενιζέλου και αυτή την ώρα πραγματοποιούν "αντιιμπεριαλιστική πορεία" στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η πορεία θα κινηθεί στις οδούς, Αριστοτέλους, Ερμού, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή θα γίνει μια στάση αμερικανικό προξενείο και θα καταλήξει στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη στη συμβολή των οδό Ερμού και Βενιζέλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα