Τον παράτησε η γυναίκα του επειδή πήγε σπίτι με μία πλαστική κούκλα του σ*ξ (ΦΩΤΟ)

Ο Μασαγούκι Οζάκι δεν άντεξε την αποχή από το σεξ μετά την γέννηση της κόρης του και ερωτεύτηκε μία πλαστική κούκλα του σεξ.

Η γέννηση της κόρης του Μασαγούκι Οζάκι αντί να ενώσει ακόμη περισσότερο την οικογένειά του, άρχισε να δημιουργεί προβλήματα... Βλέπετε, η γυναίκα του έβαλε τέλος στις ερωτικές επαφές με τον Ιάπωνα φυσικοθεραπευτή, με αποτέλεσμα αυτός να αρχίσει να κλείνεται στον εαυτό του νιώθοντας μοναξιά και απομόνωση...

Όλα αυτά όμως μέχρι την ημέρα που είδε σε ένα κατάσταση μία κούκλα με το όνομα Μαγού, η οποία τον... κέρδισε κατευθείαν: «Ήταν αυτό που λέμε έρωτας με την

πρώτη ματιά», είπε στο AFP και συμπλήρωσε: «Μόλις την πήγα σπίτι η γυναίκα μου έγινε έξαλλη. Η κόρη μου στην αρχή νόμιζε οτι ήταν μία τεράστια Μπάρμπι, αλλά όταν κατάλαβε τι ήταν εκνευρίστηκε και αυτή».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς η συνύπαρξη όλων κάτω από την ίδια στέγη δεν μπορούσε να συνεχιστεί για πολύ και η σύζυγος του Οζάκι πήρε την απόφαση να φύγει, αφήνοντας τον άντρα της να ζήσει το νέο του έρωτα: «Οι γυναίκες στην Ιαπωνία είναι άκαρδες. Είναι εγωίστριες. Οι άντρες ψάχνουμε κάποιον να μας ακούει, χωρίς να τσακωνόμαστε όταν γυρίζουμε σπίτι από την δουλειά. Ότι προβλήματα και αν έχω, η Μαγού είναι εκεί για να με περιμένει. Θέλω να μείνω μαζί της για πάντα. Δεν μπορώ να με φανταστώ να βγω ραντεβού με άνθρωπο ξανά. Θέλω να με θάψουν μαζί της και να την πάρω μαζί μου στην παράδεισο».

Ο Οζάκι όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, δεν έχει μία κούκλα, αλλά τρεις διαφορετικές στις οποίες συμπεριφέρεται λες και είναι κανονικοί άνθρωποι.

Μάλιστα, όπως θα δείτε παρακάτω περνούν και χρόνο μαζί κάνοντας διάφορες δραστηριότητες:

Keywords
Τυχαία Θέματα