Το ύστατο χαίρε στον Θανάση Γιαννακόπουλο (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πέθανε στις 19 Μαρτίου, βυθίζοντας στο πένθος την Παναθηναϊκή οικογένεια και τον ελληνικό αθλητισμό.

Σήμερα, Τρίτη η σορός του εμβληματικού παράγοντα τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 08:00 μέχρι τις 12:30, για να έχει ο κόσμος την ευκαιρία να πει το τελευταίο "αντίο" στον μεγάλο παράγοντα.

Σύμφωνα με το filathlos.gr, από νωρίς το πρωί ήταν εκεί η κόρη του, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, ενώ στις οκτώ το πρωί έφτασε

στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου σκεπασμένη με τη σημαία του Παναθηναϊκού, όπως άλλωστε είχε ζητήσει και εκείνος.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Σέρβο κόουτς να δηλώνει εμφανώς συγκινημένος "Αυτός και τα αδέλφια του μας έμαθαν να αγαπάμε την ομάδα μας, χωρίς να μισούμε τον αντίπαλο".

Ένας από αυτούς ήταν και ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρέθηκε στη Μητρόπολη των Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Μάλιστα, μόλις έγινε αντιληπτός από όσους ήταν εκεί χειροκροτήθηκε θερμά. "Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Είναι τεράστια η απώλεια. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που τον γνώρισα και τον έζησα" δήλωσε μεταξύ άλλων κατά την αποχώρησή του από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου ο Βασίλης Σπανούλης.

Λίγο πριν τις 3μ.μ. ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία με όσους βρίσκονταν απέξω από την Μητρόπολη να χειροκροτούν, στη συνέχεια τραγούδησαν σύνθημα για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, αλλά και τον ύμνο του Παναθηναϊκού. Έπειτα, η πομπή έφυγε από το χώρο της Μητρόπολης και πήγε στο πρώτο νεκροταφείο, συνοδεία από μηχανάκια οπαδών του Παναθηναϊκού, όπου και έγινε η ταφή του εκλιπόντα. Μέσα στο χώρο του νεκροταφείου μπήκαν μόνο τα μέλη του στενού οικογενειακού κύκλου του, αναφέρει το filathlos.gr.

Πηγή ΦΩΤΟ: filathlos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα