Το ξέσπασμα του Δημήτρη Παπανώτα στο After Dark: Είχα πάρει ένα αυτοκίνητο 60.000 ευρώ και σου λένε… (VIDEO)

Ο Δημήτρης Παπανώτας, σε συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, ξέσπασε για όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και αποκάλυψε το πόσο τον έχει επηρεάσει η κρίση.

"Η κρίση έσκασε σαν βόμβα σε μένα, όπως έσκασε και στους περισσότερους Έλληνες. Άλλαξε τη ζωή μας εκ βάθρων… Να σου πω τη δική μου περίπτωση, οι μισθοί μας έπεσαν 90%, εφόσον μπορείς να διατηρήσεις τη δουλειά σου, ο μισοί δημοσιογράφοι έμειναν άφωνοι, έκλεισαν τα μισά μέσα. Πριν σκάσει η κρίση πήρα ένα αυτοκίνητο 60.000 ευρώ, και σου λένε 18.000 τεκμήριο,

2.500 φόρο πολυτελείας, 2.000 τέλη κυκλοφορίας… Να το ξαναπληρώσω από την αρχή; Ας το πουλήσω, ολόκληρη περιουσία είναι, τουλάχιστον να έχω τα λεφτά μου.

Πόσο θα πουλήσεις το 60.000 αυτοκίνητο; 12.000, αυτό λέγεται ληστεία. Δουλεύω 32 χρόνια, στα 35 έπρεπε να πάρω σύνταξη, 2.500 ευρώ έπρεπε να πάρω. Τώρα θα δουλεύω μέχρι τα γεράματα και θα πάρω σύνταξη ένα χιλιάρικο; Γιατί φίλε, τα χρωστούσα σε κάποιον όλα αυτά; Όταν έσκασε η κρίση μου ήρθε δύο φορές έκτακτη εισφορά. Διαπίστωσα ότι εγώ δήλωνα περισσότερα εισοδήματα από μεγάλο Υπουργό, ο οποίος έκανε κοινή δήλωση με τη γυναίκα του, οι δυο τους μαζί δήλωναν λιγότερα από μένα", είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα