Το τελευταίο "αντίο" στον Αστόρι (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Το πρωί της Πέμπτης (08/03) πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Ντάβιντ Αστόρι στην εκκλησία "Σάντα Κρότσε" της Φλωρεντίας. Πρώην και νυν συμπαίκτες, προπονητές, παράγοντες καθώς κι απλός κόσμος είπαν το τελευταίο "αντίο" στον αρχηγό της Φιορεντίνα, ο οποίος έφυγε άδικα απ' τη ζωή σε ηλικία 31 ετών από ανακοπή καρδιάς την ώρα που κοιμόταν.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν σπουδαίες προσωπικότητες του ιταλικού ποδοσφαίρου, όπως ο Τζανλούτζι Μπουφόν, ο Πίπο Ιντζάγκι, ο Νταμιάνο Τομάζι, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Φραντσέσκο Τότι

ο Τζόρτζιο Κιελίνι, καθώς και σύσσωμη η ομάδα των Φιορεντίνα και Ίντερ, αλλά κι ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι. Επίσης, πολλοί παίκτες απ' τη Ρόμα, με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης τη σεζόν 2014-15, βρέθηκαν στη Φλωρεντία.

Πάνω από 5.000 οπαδοί της Φιορεντίνα είχαν συγκεντρωθεί έξω από την Σάντα Κρότσε για να αποχαιρετήσουν τον αρχηγό τους, ενώ πλήθος κόσμου τον περίμενε κι έξω από το "Αρτέμιο Φράνκι" όταν η σωρός του πέρασε για τελευταία φορά έξω από το γήπεδο όπου έδωσε τις τελευταίες του μάχες με την βιολετί φανέλα.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα