Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μιχαΐλοβιτς: Πέρασα δύο πολέμους και καρκίνο- Υπέροχο να μένεις σπίτι με την οικογένειά σου

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ο οποίος βρήκε πρόσφατα νικητής από μάχη με τη λευχαιμία συνέστησε στους Ιταλούς ν' ακολουθούν τις συμβουλές του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο Σέρβος που έχει ζήσει και δύο πολέμους στην πατρίδα του, μέσα από συνέντευξη στο Gazzetta dello Sport έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και τόνισε ότι η ότι η επιστροφή στην ομαλότητα και την ποδοσφαιρική δράση μετά το

τέλος του κορωνοϊου θα είναι τόσο όμορφη.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα και όλα θα είναι ωραία. Οι γιατροί κάνουν εξαιρετική δουλειά και θα πρέπει να τους βοηθήσουμε κι εμείς, αποφεύγοντας την αύξηση των κρουσμάτων. Λέω σε όλους τους Ιταλούς να συνεχίσουν ν' ακολουθούν τις οδηγίες. Θα έρθει η κανονικότητα στις ζωές μας. Όλα θα είναι όμορφα. θα αγκαλιαζόμαστε και θα πηγαίνουμε στα γήπεδα.

Καταλαβαίνω ότι για αυτούς που δεν έχουν συνηθίσει μπορεί να είναι θυσία το να μείνουν σπίτι, αλλά για μένα τα μέτρα αυτά είναι περίπατος. Πέρασα μήνες κλεισμένος σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου 3Χ3, καλωδιωμένος με τον ορό, δίχως να μου επιτρέπεται να ανοίξω ούτε το παράθυρο. Πέρασα δύο πολέμους, καρκίνο, πιστεύεις ότι είναι πρόβλημα να είσαι με την οικογένειά σου, στο σπίτι σου και να βγαίνεις στο μπαλκόνι για τσιγάρο; Για μένα είναι υπέροχο"

Keywords
Τυχαία Θέματα