Το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη Βασιλεία

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ελβετία ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την Βασιλεία για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Στις 19:45 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου, πριν τον αγώνα, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ

στις 20:30 θα προπονηθεί στην έδρα της Βασιλείας όπως ενημέρωσε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ώρα επαναληπτικού στην Ελβετία. Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την μάχη του Σεντ Τζέικομπ Παρκ φτάνει στο τέλος της και ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Ελβετία με σκοπό να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 και να πάρει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (31.07) για Ελβετία. Στις 19:45 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου , πριν τον αγώνα, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στις 20:30 ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην έδρα της Βασιλείας, με τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αντίστοιχα η Βασιλεία θα προπονηθεί στις 17:00, με την συνέντευξη του Τύπου του Αλεξάντερ Φράι, του υπηρεσιακού προπονητή των Ελβετών, να είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στην πόλη, θα προπονηθεί εκεί το πρωί της Πέμπτης (02.08) και στην συνέχεια θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα