Το πρώτο κατάστημα των εσωρούχων Sloggi παγκοσμίως άνοιξε στη Θεσσαλονίκη

Η Triumph είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως και φέτος πήρε την απόφαση να ανοίξει το πρώτο κατάστημα του brand εσωρούχων sloggi. Εκείνο που δεν περίμενε κανείς είναι πως το συγκεκριμένο κατάστημα θα επέλεγαν να ανοίξει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην πανέμορφη

Θεσσαλονίκη.

Από τον Αύγουστο που το πρώτο κατάστημα Sloggi παγκοσμίως τέθηκε σε λειτουργία, υπέροχα σχέδια των υψηλής ποιότητας εσωρούχων sloggi περιμένουν το αγοραστικό κοινό στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos.

Sloggi: Η αξιόπιστη επιλογή

Από το άνοιγμα του καταστήματος μέχρι σήμερα, εκατοντάδες καταναλωτές, Έλληνες και ξένοι, έχουν επισκεφτεί το νέο κατάστημα sloggi στο Mediterranean Cosmos για να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα εσωρούχων sloggi και να επιλέξουν τα δικά τους αγαπημένα σχέδια και χρώματα, από εσώρουχα που έχουν σχεδιαστεί να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών. Εντός του καταστήματος εξειδικευμένες σύμβουλοι παρουσιάζουν όλες τις νέες σειρές, τις καινοτομίες αλλά και τα όμορφα και χαλαρά σχέδια εσωρούχων.

Sloggi: Η επιτομή της άνεσης

Με περίπου 40 χρόνια παρουσίας στον τομέα των καθημερινών εσωρούχων στην Ευρώπη το sloggi, έταιρο brand της εταιρίας Triumph, αποτελεί την επιτομή της άνεσης. Άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο επιλέγουν τα πιο ευκολοφόρετα και καινοτόμα καθημερινά εσώρουχα sloggi, τα οποία συνδυάζουν την κομψότητα με την απόλυτη άνεση και υφή. Ξεκινώντας από το 1979, το sloggi αγαπήθηκε γρήγορα και ήταν εμφανές ότι ήρθε για να μείνει.

H εταιρεία Triumph συνεργάζεται στενά με περίπου 40.000 επιχειρήσεις, διατηρεί 3.600 αποκλειστικά καταστήματα, ενώ παράλληλα διαθέτει τα προϊόντα της και στο διαδίκτυο, μέσω των δικών της ηλεκτρονικών καταστημάτων. Ο όμιλος Triumph είναι μέλος του εγχειρήματος Κοινωνικής Συμμόρφωσης και Πρωτοβουλίας Επιχειρήσεων (BSCI).

Keywords
Τυχαία Θέματα