Το πρόγραμμα της παραμονής του ΠΑΟΚ-Άγιαξ

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ ξεκίνησε. Το πρόγραμμα του αγώνα αρχίζει την Δευτέρα με τις συνεντεύξεις Τύπου αλλά και την τελευταία προπόνηση των δυο ομάδων.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η

ώρα έφτασε. Η νέα σεζόν αρχίζει, όπως έκλεισε η προηγούμενη. Με δύσκολες προκλήσεις ή, μάλλον με ακόμα πιο δύσκολες. Πρώτος αντίπαλος ο Άγιαξ.

Η ομάδα που λίγους μήνες πριν έφτασε ένα βήμα από τον τελικό του Champions League. Αυτό είναι το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στη δική του προσπάθεια να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα του μεγάλου ευρωπαϊκού αγώνα που θα φιλοξενήσει η Τούμπα ξεκινά το πρωί της Δευτέρας (05.08) με την προπόνηση του ΠΑΟΚ. O Δικέφαλος θα γυμναστεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Οι εκπρόσωποι του Τύπου θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15’.

Η συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα είναι προγραμματισμένη στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας. Λίγο αργότερα, στις 14:40 φτάνει στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Άγιαξ. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας θα προπονηθούν στο γήπεδο της Τούμπας στις 19:30. Νωρίτερα, στις 19:00 θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα