Το πιο νόστιμο σουτζουκάκι της Θεσσαλονίκης θα το βρεις στην καντίνα Σούζυ

Το παραδοσιακό σουτζουτζάκι της Θεσσαλονίκης ή αλλιώς… σουζυκάκι είναι η σπεσιαλιτέ της καντίνας Σούζυ, που άνοιξε στην καρδιά της πόλης και αποτελεί το νέο στέκι για τους κατοίκους του κέντρου και όχι μόνο. H νέα street food άφιξη της οδού Καρόλου Ντηλ

ξεχωρίζει γιατί ξέρει να συνδυάζει την ποιότητα με την απόλαυση.

Oι άνθρωποι της καντίνας Σούζυ είναι οι μετρ της συνταγής για παραδοσιακό μοσχαρίσιο σουτζουκάκι με τα κατάλληλα μπαχαρικά και μυρωδικά, που αναδεικνύουν την γεύση και θυμίζουν την παλιά παραδοσιακή συνταγή. «Προσπάθησα να αντιγράψω αυτή την συνταγή και να την φέρω στο πιάτο», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, μιλώντας στο thestival.gr για το νέο επιχειρηματικό του βήμα. Θέλοντας να εξελίξει το street food της Θεσσαλονίκης ο κ. Άγγελος χρησιμοποιεί μοσχαρίσιο κιμά, που προέρχεται από ζώα της κτηνοτροφικής του μονάδας.

Φυσικά, το μενού συμπληρώνουν το σουτζουκάκι λαχανικών για τους vegan και σουτζουκάκι κοτόπουλο για τους chicken lovers! Οι έξτρα μερακλήδες σίγουρα θα επιλέξουν λουκάνικο τζουμαγιάς ή πανσέτα σε μερίδα σε σάντουιτς, ενώ το αρνίσιο σουτζουκάκι καθώς και τα μπιφτεκάκια θα σας… ψήσουν να τα δοκιμάσετε!

Η ποιότητα στο street food

Όλα τα κρέατα συνοδεύονται από αγνά υλικά και οι συνταγές είναι δοκιμασμένες με μεράκι από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ίδιος αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να ανοίξει ένα καλό street food στο κέντρο.

Η καντίνα Σούζη αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν ένα break από την δουλειά τους και να απολαύσουν νόστιμες λιχουδιές και κυρίως ποιοτικό φαγητό.

Info:

Καντίνα Σούζυ
Θεσσαλονίκη
Καρόλου Ντηλ 23
2311 82 8000

Ακολουθήστε την Καντίνα Σούζυ στο facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα