Το ηχηρό μήνυμα ενός καρκινοπαθούς εν μέσω κορωνοϊού: "Δείξτε σεβασμό!"

Ένα ηχηρό μήνυμα στέλνει καρκινοπαθής σε όλους τους πολίτες που αναγκάζονται να μείνουν στο σπίτι τους λόγω κορωνοϊού.

Ο Κωνσταντίνος Ράικος αναφέρει σε ανάρτησή του, στο Facebook, πως πριν από τρία χρόνια έκανε την πρώτη του χημειοθεραπεία και πέρασε στη συνέχεια 10 μήνες κλεισμένος στο σπίτι.

«Δεν λύγισα ούτε μια στιγμή- πάντα χαμογελούσα και ονειρευόμουν την επόμενη μέρα- έχτιζα! Τώρα είμαι πάλι εδώ- μέσα στους 4 τοίχους- μαντεψε! Πάλι δημιουργώ, ονειρεύομαι και χτίζω», αναφέρει.

Το μήνυμά του:

«Πριν

3 χρόνια ξεκινούσα μια δύσκολη δοκιμασία- ο καρκίνος ήταν ήδη μέσα μου και σαν σήμερα έκανα την πρώτη χημειοθεραπεία!

Πέρασα σχεδόν 10 μήνες σε καραντίνα- πάλεψα με εμμονές, κλεισμένος σε 4 τοίχους έχτιζα- δημιουργούσα και εξέλισσα την εταιρεία μου! Παράλληλα ήμουν διευθύνων σύμβουλος σε μια εταιρεία ( οι συνάδελφοι μου θυμούνται εκείνη την περίοδο). Δεν λύγισα ούτε μια στιγμή- πάντα χαμογελουσα και ονειρευόμουν την επόμενη μέρα- έχτιζα!

Τώρα είμαι πάλι εδώ- μέσα στους 4 τοίχους- μαντεψε! Πάλι δημιουργώ, ονειρεύομαι και χτίζω!!

Νομίζω ήρθε η στιγμή να φερθούμε όλοι ώριμα και να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον- περισσότερο εύχομαι, ελπίζω και εκλιπαρώ να φερθούμε όλοι με συναίσθηση και να δώσουμε την δυνατότητα σε ανθρώπους που νοσούν από τον καρκίνο, να παλέψουν και να ρίξουν μια ζαριά για την ζωή τους! Πιστέψτε με- υπάρχουν ευπαθείς ομάδες που δεν έχουν περάσει τα 70 χρόνια ζωής! Δείξτε σεβασμό!

#fuckcancer #menoumespiti #menoume_spiti #μένουμεσπίτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα