Το Φοιτητικό Εαρινό Συμπόσιο 2017 στη Θεσσαλονίκη από το City College

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το CITY College, το Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield διοργανώνει το Student Spring Symposium 2017.

Το Student Spring Symposium είναι φοιτητικό συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από φοιτητές για φοιτητές και αποτελεί παράδοση για το CITY College τα τελευταία 16 χρόνια. Έτσι και φέτος στις 18 Μαΐου 2017, φοιτητές από όλη την

Θεσσαλονίκη θα συγκεντρωθούν στο campus του CITY College, στην οδό Λέοντος Σοφού 3. Το event είναι ανοιχτό για το κοινό και η είσοδος είναι δωρεάν. Στο τέλος του event θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του event περιλαμβάνει:

1. Ομιλίες επιτυχημένων προσκεκλημένων ομιλητών από διάφορους κλάδους (success stories)

2. Παρουσιάσεις φοιτητών πάνω σε trends της αγοράς, hot topics κ.α. όπως:

o Innovation
o Start-up & Entrepreneurship
o Environment
o Internet & Social Media
o Education
o Humanity and Society
o Psychology
o Language and Communication – Literature

3. Διαγωνισμό με θέμα «Dealing with Migration». Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό θα πάρουν μέρος ομάδες ανθρώπων από διεπιστημονικά πεδία με παρουσιάσεις γύρω από το θέμα της μετανάστευσης. Οι παρουσιάσεις θα βαθμολογηθούν από μία επιτροπή εκπροσώπων ΜΚΟ, η οποία στο τέλος θα κρίνει και την νικήτρια-ομάδα του Διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στα κεντρικά γραφεία του CITY College στο 2310 224 026 ή επισκεφθείτε την σελίδα του Facebook “Students' Spring Symposium, CITY College”

Keywords
Τυχαία Θέματα