Το "φαβορί" του Τζιτζικώστα που γίνεται (ξανά) μπαμπάς!

Σίγουρα πρόκειται για μια από τις υποψηφιότητες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που έχει συζητηθεί και θα… συζητηθεί λόγω της δυναμικής της.

Ο λόγος για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Ασλανίδη που θεωρείται «φαβορί» σε αυτές τις εκλογές. Ο κ. Ασλάνιδης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Γνωστός στην πόλη και ακόμα πιο γνωστός

στη Δυτική Θεσσαλονίκη λόγω της πολύχρονης προσφοράς του στα κοινά.

Ο 35χρονος φιλόλογος και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι του και είναι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Γιος πολύτεκνης οικογένειας (έχει άλλα πέντε αδέρφια) ο κ. Ασλανίδης ήθελε πάντα να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια.

Ο Δημήτρης Ασλανίδης είναι το πρώτο από τα έξι παιδιά του Γεωργίου και της Αγγελικής Ασλανίδη. Μιας οικογένειας με ρίζες από τον Πόντο και την Κωνσταντινούπολη, που συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς με τον χώρο της εκκλησίας.

Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παύλου Μελά και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «Ίρις». Είναι πρόεδρος του φιλανθρωπικού σωματείου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», ενός σωματείου με πλούσια ανθρωπιστική δράση στις χώρες του τρίτου κόσμου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Σιδηροπούλου από το Κρυονέρι Λαγκαδά.

Πηγή: Grtimes.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα