Το αποψινό πρόγραμμα του Champions League

Στο Τορίνο πέφτουν όλα τα φώτα για το αποψινό πρόγραμμα του Champions League. Εκεί η Γιουβέντους θα υποδεχτεί την Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνοντας μία μεγάλη ανατροπή. Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Σίτι αναμένεται να "σφραγίσει" την πρόκριση για τα προημιτελικά, έχοντας προβάδισμα απέναντι στην Σάλκε.

Στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη, στο νέο γήπεδο της Ατλέτικο όπου θα γίνει ο φετινός τελικός της κορυφαίας διοργάνωσης, η ομάδα του Σιμεόνε είχεν νικήσει 2-0 με δύο γκολ

από τους κεντρικούς αμυντικούς της (Χιμένες και Γκοντίν). Έτσι, η "Μεγάλη Κυρία" με μπροστάρη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καλείται απόψε να παλέψει για μία μεγάλη ανατροπή, ώστε πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά και να μην μείνει πρόωρα εκτός θεσμού. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport 2 HD)

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Αλέγκρι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κεντίρα, Μπαρτσάλι, Ντε Σίλιο και Ντάγκλας Κόστα, τιμωρημένος είναι ο Άλεξ Σάντρο, ενώ αν πάρει κάρτα θα χάσει το επόμενο ματς ο Ματουϊντί. Από την πλευρά της η Ατλέτικο έχει τιμωρημένο τον Ντιέγκο Κόστα και τον Πάρτεϊ, ενώ εκτός έμειναν οι Ερνάντες και Φιλίπε Λουίς.

Στο Μάντσεστερ (22:00, CosmoteSport 1 HD), η Σίτι, μετά την τρομερή ανατροπή και μάλιστα με παίκτη λιγότερο απέναντι στη Σάλκε στο πρώτο ματς, έφυγε από την Veltins Arena με το υπέρ της 3-2 και απόψε υπερασπίζεται αυτό το σκορ και τα εκτός έδρας γκολ, έχοντας μια άνεση για την πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα