Το απόλυτο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το "χρυσό" κεφάλι του Πρίγιοβιτς

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε νικηφόρα επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην άδεια (κεκλεισμένων των θυρών) Τούμπα για την 5η αγωνιστική της Super League.

Με αυτή τη νίκη, ο Δικέφαλος έφτασε τις έξι διαδοχικές νίκες στην έδρα του, "πιάνοντας" το ρεκόρ που είχε επί Γιώργου Δώνη. Οι "ασπρόμαυροι" έχουν το απόλυτο νικών στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια τους με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς. Συγκεκριμένα, μετρούν δύο νίκες στα

προκριματικά του Europa League, τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, σε ματς βέβαια που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Λουτσέσκου είναι αήττητοι μετά τις πέντε πρώτες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, το οποίο μάλιστα ήταν με πέναλτι (στο 3-1 επί της Κέκρυρας).

"Εκτελεί" με το κεφάλι Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έδωσε τη λύση και πάλι στον ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ, καθώς με δικό του γκολ ο Δικέφαλος πήρε τους τρεις βαθμούς. ο Σέρβος επιθετικός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν μετρώντας 5 γκολ σε 9 αγώνες, ενώ συνολικά έχει φτάσει τα 15 γκολ σε 29 αγώνες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, από τα μισά της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Πρίγιοβιτς έχει πετύχει τα 4 από τα 5 φετινά γκολ του με κεφαλιές, όπως και το σημερινό, ενώ το άλλο ένα το έβαλε με πέναλτι (κόντρα στην Έστερσουντ). Το κεφάλι του λοιπόν αποδεικνύεται... "χρυσό" για τον ΠΑΟΚ, μιας και προσφέρει νίκες και βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα