Το απίθανο λάθος της ΕΕΑ με τις μετοχές του Ιβάν Σαββίδη

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού υπέπεσε σε... γκάφα αναφορικά με τις μετοχές του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Στις 27 Ιανουαρίου, δηλαδή την ημέρα που έγινε γνωστή η εισήγηση της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης, τα μέλη της Επιτροπής υποστήριζαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης επρόκειτο να κληθεί την

Πέμπτη (06/02) για να δώσει εξηγήσεις για το γεγονός ότι δεν είχε δηλώσει εγκαίρως την συμμετοχή του σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, από την ΕΕΑ τόνιζαν πως «ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει νέο κίνδυνο» για την συμμετοχή του κ. Σαββίδη στην τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με ποσοστό μεγαλύτερο του 5%. Τότε, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε αποφανθεί ότι οι μετοχές αντιστοιχούσαν στο 5,6%, βάσει των υπολογισμών που έκαναν από το πρακτικό του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ της 31ης Δεκεμβρίου 2019, το οποίο είχε φτάσει εκείνη την ημέρα στην ΕΕΑ. Εξηγούσαν δε, ότι θα ερευνούσαν περισσότερο την υπόθεση πριν προχωρήσουν σε κλήση του διοικητικού ηγέτη του «Δικεφάλου».

Ωστόσο, από πλευράς ΠΑΟΚ ξεκαθάριζαν ότι το ποσοστό συμμετοχής του κ. Σαββίδη δεν ξεπερνούσε το… 1% κάτι που όπως φαίνεται ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα γι’ αυτό και δεν υπήρξε η παραμικρή κλήση του ενώπιον της Επιτροπής προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Η κλήση δεν έγινε ποτέ από την ΕΕΑ προς τον Ιβάν Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ έκαναν λόγο για απίθανη γκάφα και ένα ακόμη λάθος μιας επιτροπής, που αποδεδειγμένα έχει έφεση στα λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα