Το Google+ κατεβάζει ρολά στις 2 Απριλίου

H έκδοση του Google+ που απευθύνεται στους καταναλωτές θα κλείσει οριστικά στις 2 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι έχετε δύο περίπου μήνες στην διάθεσή σας για να περισώσετε τα δεδομένα από τους προσωπικούς λογαριασμούς σας πριν αυτά διαγραφούν οριστικά από την εταιρεία.

Την Τετάρτη, σύμφωνα με το gr.pcmag.com, η Google+ έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του Google+.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του David Conway, product manager της εταιρείας, “οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βρίσκονται στο Album Archive του Google+, καθώς και οι Google+ σελίδες σας θα διαγραφούν.”

Εν τω μεταξύ, από τις 4 Φεβρουαρίου δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε νέα προφίλ, σελίδες, communities και events στο Google+. Επιπροσθέτως δεν θα μπορείτε να κάνετε sign-in σε διάφορες ιστοσελίδες και εφαρμογές μέσω του Google+. Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως αντικατασταθεί αυτή η λειτουργία με ένα απλό Google sign in button.

Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε πως θα κατεβάσετε και θα αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας από το Google+. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στο FAQ της Google+.

Θυμίζουμε ότι η Google+ πήρε την απόφαση να κλείσει την καταναλωτική έκδοση του Google+ όταν ανακάλυψε ένα κενό ασφαλείας που επέτρεπε την διαρροή προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Παρά το κλείσιμο της καταναλωτικής έκδοσης, το προϊόν θα παραμείνει διαθέσιμο για τις επιχειρήσεις μέσω της πλατφόρμας G Suite.

Keywords
Τυχαία Θέματα