Το 1ο All Star Game του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν ελληνικό!

Η ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ συνέχισε την παρουσίαση των All Star Games του ελληνικού μπάσκετ, μετρώντας αντίστροφα για τη γιορτή της Πάτρας (10, 11 Φεβρουαρίου), το EKO ALL STAR GAME 2018. Στο αφιέρωμα του All Star

Game του 2013 ήταν το πρώτο στην καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος φέτος θα βρεθεί για δεύτερη σερί χρόνια στο All Star Game του NBA.

"H παρουσία ενός παιδιού 19 χρόνων που είχε αρχίσει να «χτίζει» τη φήμη του αλλά κανείς δεν περίμενε ότι μόλις πέντε χρόνια μετά θα ήταν ήδη δύο φορές All Star στο ΝΒΑ, του Γιάννη Αντετοκούνμπο", αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στο σχετικό αφιέρωμα και συνεχίσει για τον "Greek Freak":

"Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε ουσιαστικά τη μοναδική παράσταση του στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα. Ως παίκτης του Φιλαθλητικού που αγωνιζόταν στην Α2 τα φώτα της δημοσιότητας είχαν αρχίσει να πέφτουν πάνω του λίγο πριν κάνει το "άλμα" προς το ΝΒΑ. Ακόμη και τότε όμως, που ήταν, δεν ήταν 19, έδειξε ψήγματα του σπάνιου ταλέντου του στην Πάτρα παρότι ο αδερφός του ο Θανάσης έδειξε πιο έτοιμος για τη βραδιά. Έστω κι έτσι ο σημερινός "Greek Freak" συμμετείχε για πρώτη φορά σε ένα All Star Game και ήταν το ελληνικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα