Την ερχόμενη Δευτέρα στο Ελεγκτικό Συνέδριο η σύμβαση ΟΑΣΘ - ΚΤΕΛ

Την Δευτέρα 9 Μαρτίου θα συζητηθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο η σύμβαση για την παραχώρηση 25 δρομολογίων από τον ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ.

Το παραπάνω τόνισε μιλώντας στο Thestival ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), Γιάννης Τόσκας.

«Έχουμε στείλει όλο το απαραίτητο υλικό που χρειαζόταν

το Ελεγκτικό Συνέδριο. Θεωρούμε ότι είναι μάλλον βέβαιο ότι την Δευτέρα θα εγκριθεί το σχέδιο της σύμβασης που έχουμε στείλει και εν συνέχεια θα οδεύσει προς υπογραφή σε εμάς αφού καθαρογραφεί», σημείωσε ο κ. Τόσκας και εκτίμησε ότι θα χρειαστούν επιπλέον δυο μέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, εφόσον υπάρχει έγκριση από το Ελεγκτικό.

«Περίπου στις 12 Μαρτίου θεωρώ ότι θα είμαστε σε θέση να υπογράψουμε», ανέφερε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι έχει ξεκινήσει ήδη η τοποθέτηση εκδοτικών και ακυρωτικών μηχανημάτων σε 20 -25 οχήματα που θα αναλάβουν το έργο της αστικής συγκοινωνίας σε 25 επιπλέον γραμμές του ΟΑΣΘ.

«Η διαδικασία πάει πάρα πολύ καλά. Προσπαθούμε να κάνουμε σωστή δουλειά για να τοποθετηθούν τα μηχανήματα στις θέσεις όπισθεν του οδηγού. Έχουν τοποθετηθεί σε πάνω από 20-25 οχήματα αυτή την στιγμή», επισήμανε ο κ. Τόσκας.

Αυτή την στιγμή κυκλοφορούν 240-250 λεωφορεία καθημερινά στους δρόμους της πόλης. Αυτό συμβαίνει λόγω βλαβών σε οχήματα για τις οποίες ο ΟΑΣΘ περιμένει το τελικό πόρισμα της κατασκευάστριας εταιρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα