Την επανένωση των Oasis θέλει ο φρόντμαν του συγκροτήματος

Την επανένωση των Oasis επιθυμεί όσο τίποτα άλλο ο Λίαμ Γκάλαχερ, του βρετανικού ροκ συγκροτήματος που δημιούργησε το 1991, με τον μεγαλύτερο αδελφό του Νόελ.

«Θα ήθελα να μιλάμε για τη μουσική των Oasis και όχι για ένα σόλο άλμπουμ του Λίαμ ή ένα σόλο άλμπουμ του Νόελ», δήλωσε ο μικρότερος Γκάλαχερ στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην Σάντα Μόνικα αυτήν την εβδομάδα, για να προωθήσει το νέο σόλο άλμπουμ του «As You Were».

Οι

Oasis έφθασαν στην κορυφή της δόξας τους στη βρετανική pop τη δεκαετία του '90 με επιτυχίες, όπως το «Don't Look Back In Anger» και το «Wonderwall».

Ωστόσο, οι περίφημες διαμάχες μεταξύ των αδελφών Γκάλαχερ ήταν αυτές, που οδήγησαν στη διάλυση του συγκροτήματος το 2009. Συγκεκριμένα, έπειτα από καυγάδες στη διάρκεια του Rock en Seine festival στο Παρίσι, ο Νόελ εγκατέλειψε το συγκρότημα.

«Νομίζει ότι είναι αυτός ο άντρας και εγώ νομίζω ότι είμαι εγώ ο άντρας, καταλαβαίνετε τι εννοώ;» είπε ο Γκάλαχερ ρίχνοντας κατά κάποιο τρόπο φως στους λόγους διάλυσης χρησιμοποιώντας τον τίτλο του άλμπουμ του συγκροτήματος του 1997.

«Ίσως μία μέρα όταν επανέλθουμε και ενωθούμε πάλι σαν αδέλφια... το φυσιολογικό είναι να κάνουμε μουσική», ανέφερε, δίνοντας ελπίδες στους θαυμαστές των Oasis.

«Τον αγαπώ πραγματικά, χωρίς καμία αμφιβολία. Είναι αδελφός μου», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα