Τι είπε ο δήμαρχος Ελευσίνας μετά το μαχαίρωμα

Λίγες μόνο ώρες μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε στο γραφείο του από συμβασιούχο στην καθαριότητα, ο δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς, μίλησε στο star.gr.

Με... δύο λέξεις, ο κύριος Τσουκαλάς, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του. «Είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αμέσως μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Ήρεμος και ψύχραιμος, παρά το σοκ που έζησε το πρωί της Δευτέρας,

και το χειρουργείο που έκανε λίγο νωρίτερα, ο κύριος Τσουκαλάς δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο γεγονός. «Είμαι καλά, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω», τόνισε και παρέπεμψε στην ανακοίνωση του Δήμου μέσω Facebook το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο Δήμος Ελευσίνας ευχαριστεί όλους για το ειλικρινές και θερμό ενδιαφέρον για το περιστατικό που συνέβη το πρωί στο Δημαρχείο. Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Τσουκαλάς είναι καλά και συνέρχεται μετά τη φροντίδα των γιατρών και των νοσηλευτών του Θριασίου Νοσοκομείου, όπου και νοσηλεύεται. Επίσημες ανακοινώσεις για την εξέλιξη της υγείας του Δημάρχου θα εκδίδονται από το Νοσοκομείο. Ο Δήμος Ελευσίνας επίσης θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στη Διοίκηση και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Θριασίου Νοσοκομείου για την άμεση και εξαιρετική ανταπόκριση που επέδειξαν», αναφέρει η ανακοίνωση.

πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα