Τι είδαν οι τηλεθεατές: Πάνω από 30% για το Shopping Star!

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις κύλησε η τηλεοπτική Δευτέρα σε όλες τις ζώνες με μοναδική εξαίρεση την εκτίναξη του Shopping Star πάνω από 30%.

Στην πρωινή ζώνη ο Γιώργος Παπαδάκης ξεπέρασε το 22% αλλά το Πρω1νό έκανε χαμηλή πτήση κοντά στο 14%, όπως γράφει το γράφει το Protothema.gr.

Στον Alpha το Happy Day ξεπέρασε το 18%. Στο Star

η «Φωλιά των Κου Κου» είχε μέσο όρο 17,3% ενώ στο ΣΚΑΪ το «Σήμερα» ξεπέρασε το 18% σε αντίθεση με τους «Αταίριαστους» που φλέρταραν έντονα με το 10%.

Στη μεσημεριανή ζώνη το «Ρουκ Ζουκ» σημείωσε 19,3%, η Ελένη Μενεγάκη κινήθηκε πάνω από το 17%, αρνητικό ρεκόρ για το «Τι Λέει» με 6,7% και ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή «Για την Παρέα» κοντά στο 14%.

Οι εκπομπές μόδας ούτε καν μονομάχησαν καθώς το «My Style Rocks» παραμένει κολλημένο στο 14% την ώρα που το ανταγωνιστικό «Shopping Star» σημειώνει διπλάσια τηλεθέαση.

Στις υπόλοιπες ζώνες το δελτίο ειδήσεων του Alpha και πάλι πρώτο πάνω από 19%, ακολούθησαν το Star με 15,9%, ο ΑΝΤ1 11,5% και ο ΣΚΑΙ 9,7% με τελευταίο το Open κοντά στο 3%.

Στο prime time νικητής το GNTM με 25,3%, ακολούθησαν οι σειρές του Alpha πάνω από 20%, η «Φριτέζα» του ΑΝΤ1 κοντά στο 18% ενώ πολύ χαμηλά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» κοντά στο 14%.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Late Night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ξεπέρασε οριακά το 8% την ώρα που οι ξένες ταινίες στον ανταγωνισμό ξεπερνούσαν με άνεση το 17%.

Keywords
Τυχαία Θέματα